Loading...
Loading...
 
Mexico Grande
KAFFE, SOM GROR I SKYGGEN TIL LYDEN AF FUGLESANG
Disse økologiske kaffebønner gror i skyggen af frodige træer, omgivet af fuglesang. Deres langsomme modningsproces er med til at give dem deres lækre og fyldige smagsnuancer og fine aromaer. Top kaffen med lidt mælk, og du vil kunne smage og nyde de lækre noter af nougat.
Mexico kopp

GÅ NED I GEAR OG
NYD DEN TIL FULDE

I den sydligste del af Mexico går livet i et lidt langsommere tempo, og det er netop det, der er med til at gøre kaffen så speciel. Den kaffe, der dyrkes i dette område, er ikke så anderledes; lad blot bønnens langsomme modningsproces være en påmindelse om, at man skal nyde ethvert øjeblik på dagen.
hotpoint-2
hotpoint-1

DEN MEXICANSKE DIVERSITET

Det er ikke kun forskellige kulturer, der præger Chiapas, men også forskellige kaffesorter. Som f.eks. de exceptionelle, økologiske Arabica- og Robusta-bønner, som du kan smage i denne kaffe. Med vores Grown Respectfully-program hjælper vi landmænd og deres lokalsamfund med at dyrke disse fantastiske kaffebønner på en ansvarlig måde ved at sikre, de får en fair indkomst, samtidig med at vi passer ordentligt på vores planet.

Cold brewCold brew
Kaffeplantage

Brasilien

Meget lav surhedsgrad, Sødme & Nødder

Disse Robusta- og Arabica-bønner med oprindelse fra kystområder til vestlige egne vil overraske dig med deres fyldige og frugtagtige noter.

Plantage Colombia

Colombia

Delikat | Afbalanceret

Denne økologiske kaffe, dyrket i det oprindelige Tayrona-samfunds hellige land, har en fin frugtagtig, syrlig og afbalanceret smag. Prøv den med vores Lungo Colombia.

Back