Loading...
Loading...
 
Zoégas Espresso
Smag forskellen
Tryllebind dine smagsløg med de ekstraordinære smagsnuancer fra Zoégas Espresso. Den overraskende kombination af aromaer af blød hasselnød og krydret lakrids skaber en eftersmag af peber, som er helt unik. Nyd denne kaffes intense smag ethvert tidspunkt på dagen.
Zoégas espresso

Lille, krydret og stærk med stolthed

Er det ikke på tide at tilføje lidt ekstra krydderi og opkvikkelse til din kaffepause? Gør den mørke og intense smag fra Zoégas Espresso til en fast del af din kafferutine – du vil aldrig se dig tilbage. En overraskende blanding, der er skabt til at blive en af dine favoritter.
hotpoint-2
hotpoint-1

Tre kontinenter, én klassisk kop

Vi har blandet to premium arabica-kaffebønner fra Etiopien og Colombia med en fyldig robusta-kaffebønne fra Vietnam og dermed skabt en kaffe, der vil fange dine sanser. Vi støtter en bæredygtig produktion af kaffe både nu og i fremtiden. Med vores Grown Respectfully-program hjælper vi landmænd og deres lokalsamfund med at dyrke og beskytte disse fantastiske kaffebønner, samtidig med at vi passer ordentligt på vores planet.

kaffe kortkaffe kort
Kaffeplantage

Brasilien

Meget lav surhedsgrad, Sødme & Nødder

Disse Robusta- og Arabica-bønner med oprindelse fra kystområder til vestlige egne vil overraske dig med deres fyldige og frugtagtige noter.

Plantage Colombia

Colombia

Delikat | Afbalanceret

Denne økologiske kaffe, dyrket i det oprindelige Tayrona-samfunds hellige land, har en fin frugtagtig, syrlig og afbalanceret smag. Prøv den med vores Lungo Colombia.

Back