Loading...
Loading...
 
Cortado
DET SPANSKE TOUCH
I Spanien kalder men den for Cortado, vi kalder den for perfektion. Du vil blive overrasket over dens runde "krop", der byder på aromaer af ristede mandler og nuancer af pekannød, som kombineres med et cremet mælkeskum og toppes med en crema.
Cortado

EN JERNHÅND I
EN FLØJLSHANDSKE

Stærk med helt den rigtige mængde sødme – ligesom dig. I et smukt samspil med cremet mælkeskum er denne meget intense espresso din perfekte følgesvend om morgenen eller i løbet af dagen, når du har brug en kort pause.
hotpoint-1

STÆRK FRA BEGYNDELSEN

Vi har kombineret en sødmælks runde karakter med en blanding af intense Robusta-kaffebønner og frugtagtige Arabica-kaffebønner for at genskabe denne spanske klassiker. Med vores Grown Respectfully-program hjælper vi landmænd og deres lokalsamfund med at dyrke disse fantastiske kaffebønner på en ansvarlig måde ved at sikre, de får en fair indkomst, samtidig med at vi passer ordentligt på vores planet.

OPLEV VORES INITIATIVER
Kaffe kortKaffe kort
Plantage Colombia

Colombia

Delikat | Afbalanceret

Denne økologiske kaffe, dyrket i det oprindelige Tayrona-samfunds hellige land, har en fin frugtagtig, syrlig og afbalanceret smag. Prøv den med vores Lungo Colombia.

Back