Loading...
Loading...
 
Latte Macchiato Caramel
KAFFE ELLER DESSERT? BEGGE DELE!
Du behøver ikke længere vælge mellem en kaffe eller dessert. Det eneste, du skal gøre, er at dykke ned i det tætte skum og opleve denne fyldige espresso og de udsøgte noter af sød karamel fra det cremede mælkeskum nedenunder.
Caramel Latte Macchiato

ET ØJEBLIKS
REN NYDELSE

Næste gang, du vil forkæle dig selv, skal du gøre oplevelsen endnu bedre og mere skummet end nogensinde. Nyd denne latte med en udsøgt og på samme tid spektakulær smag, ethvert tidspunkt på dagen når du har brug for en pause til blot at nyde livet.
hotpoint-2
hotpoint-1

PREMIUM KAFFE, NÅR DET ER BEDST

Det, der er hjertet i vores Caramel Latte Macchiato, er blandingen af premium Arabica-kaffebønner fra Brasilien og Colombia, kombineret med intense Robusta-kaffebønner fra Vietnam. Med vores Grown Respectfully-program hjælper vi landmænd og deres lokalsamfund med at dyrke disse fantastiske kaffebønner på en ansvarlig måde ved at sikre, de får en fair indkomst, samtidig med at vi passer ordentligt på vores planet.

LungoLungo
Kaffeplantage

Brasilien

Meget lav surhedsgrad, Sødme & Nødder

Disse Robusta- og Arabica-bønner med oprindelse fra kystområder til vestlige egne vil overraske dig med deres fyldige og frugtagtige noter.

Plantage Colombia

Colombia

Delikat | Afbalanceret

Denne økologiske kaffe, dyrket i det oprindelige Tayrona-samfunds hellige land, har en fin frugtagtig, syrlig og afbalanceret smag. Prøv den med vores Lungo Colombia.

Back