Loading...
Loading...
 
Zoegas Mollbergs Blandning
Elegant eftersmag
Gør dig klar til en kop kaffe, der er fuld af intense aromaer, en fyldig krop og betydelig smag. Bliv forbløffet over dens fyldige aromaer af mørkristet kaffe, inden dens kendetegnende noter af solbær og sød karamel overrasker dine smagsløg. Med sin lange eftersmag gør Zoegas Mollibergs Blandning dine kaffeoplevelser uforglemmelige.
Zoégas Mollbergs

DET KLASSISKE

En specialkaffe med en speciel historie. Zoegas Mollibergs Blandning er baseret på den historiske blanding, der blev skræddersyet til Hotel Mollbergs i Helsingborg, Sverige i 1903. Denne enestående blanding har bestået tidens prøve og er nu tilgængelig, så du kan nyde hvert sekund af dens rige mørke smage derhjemme, dag og nat. ​
hotpoint-2
hotpoint-1

100% premium arabica-bønner

Smag de pragtfulde aromaer og den lange eftersmag, som er udvundet af 100 % premium arabica-bønner. Vi har fundet frem til en harmonisk balance ved at blande højtvoksede kaffebønner fra Kenya med kaffebønner fra Latinamerika. Vi støtter en bæredygtig produktion af kaffe både nu og i fremtiden. Med vores Grown Respectfully-program hjælper vi landmænd og deres lokalsamfund med at dyrke og beskytte disse fantastiske kaffebønner, samtidig med at vi passer ordentligt på vores planet.

Peru EspressoPeru Espresso
Kaffeplantage

Brasilien

Meget lav surhedsgrad, Sødme & Nødder

Disse Robusta- og Arabica-bønner med oprindelse fra kystområder til vestlige egne vil overraske dig med deres fyldige og frugtagtige noter.

Plantage Colombia

Colombia

Delikat | Afbalanceret

Denne økologiske kaffe, dyrket i det oprindelige Tayrona-samfunds hellige land, har en fin frugtagtig, syrlig og afbalanceret smag. Prøv den med vores Lungo Colombia.

Back