Loading...
Loading...
 
Zoégas Morgonstund
Voldsomt intens med et frugtagtigt touch
Når først Zoégas Morgonstund rammer dine læber, forstår du, at den blev fremstillet til at styrke dine morgener. Oplev den fyldige, frugtagtige aroma i denne intense, sorte kop kaffe. De mørkristede bønner skaber denne kaffes stærke smagsnuancer, som er med til at give en ny betydning til udtrykket, "et intenst kaffeøjeblik".
Zoégas Mollbergs

Din dag starter med den første tår

Hvis du ønsker at starte hver dag så effektivt som muligt, så er Zoégas Morgonstund et godt valg som den centrale drivkraft. De karakteristiske mørke og intense aromaer i denne kaffe til specielle kopper giver dig mulighed for både at nyde dit kaffeøjeblik og lade batterierne op til den næste udfordring.
hotpoint-2
hotpoint-1

100 % arabica-bønner – eksklusiv oprindelse

Vi vovede os ud på en rejse til Sydamerika for at finde de allerbedste kaffebønner, så vi kunne fremstille en enestående kaffe. Det er de 100 % premium arabica-bønner, der giver Zoégas Morgonstund dens frugtagtige toner og runde smag. Vi støtter en bæredygtig produktion af kaffe både nu og i fremtiden. Med vores Grown Respectfully-program hjælper vi landmænd og deres lokalsamfund med at dyrke og beskytte disse fantastiske kaffebønner, samtidig med at vi passer ordentligt på vores planet.

Kaffe kortKaffe kort
Kaffeplantage

Brasilien

Meget lav surhedsgrad, Sødme & Nødder

Disse Robusta- og Arabica-bønner med oprindelse fra kystområder til vestlige egne vil overraske dig med deres fyldige og frugtagtige noter.

Plantage Colombia

Colombia

Delikat | Afbalanceret

Denne økologiske kaffe, dyrket i det oprindelige Tayrona-samfunds hellige land, har en fin frugtagtig, syrlig og afbalanceret smag. Prøv den med vores Lungo Colombia.

Back