Loading...
Loading...
 
Grande Intenso
En verden af fyldig og kraftfuld smag
Gør dine morgener endnu bedre med vores Grande Intenso – en intens smag af ristet kaffe med frugtagtige noter, der minder om sort kirsebær. Toppes med en fyldig, fin crema og er til større kopper.
Grande Intenso

Kickstart dine morgener

En kaffe, der giver dig masser af energi til dagen. Vores Grande Intenso er det helt rigtig valg for dem, der både er ude efter en ekstra dosis energi og den fulde og vedvarende smag i en stor kop kaffe.
hotpoint-2
hotpoint-1

FØDT INTENS

Hvordan opnår man den perfekte blanding mellem den afbalancerede smag fra en traditionel Grande og ekstra intensitet? Det hele begynder ved oprindelsen. Prøv den intense smag fra 100 % Arabica-bønner fra Sydamerika. Med vores Grown Respectfully-program hjælper vi landmænd og deres lokalsamfund med at dyrke disse fantastiske kaffebønner på en ansvarlig måde ved at sikre, at de får en fair indkomst, samtidig med at vi passer ordentligt på vores planet.

Kaffe kortKaffe kort
Kaffeplantage

Brasilien

Meget lav surhedsgrad, Sødme & Nødder

Disse Robusta- og Arabica-bønner med oprindelse fra kystområder til vestlige egne vil overraske dig med deres fyldige og frugtagtige noter.

Plantage Colombia

Colombia

Delikat | Afbalanceret

Denne økologiske kaffe, dyrket i det oprindelige Tayrona-samfunds hellige land, har en fin frugtagtig, syrlig og afbalanceret smag. Prøv den med vores Lungo Colombia.

Back