Loading...
Loading...
 
Ristretto Ardenza
VIL DU SPICE SMAGEN LIDT OP?
Hvis du er til stærke smagsoplevelser, er du kommet til det rette sted. Denne intenst ristede kaffe byder på en sand smagseksplosion. Prøv denne intense kaffe, der vil kvikke dig op med sine krydrede noter og vedvarende eftersmag af peber.
Ristretto Ardenza

TIL DEN ENERGISKE OG LIDENSKABELIGE TYPE

Du er tiltrukket af de vovede ting i livet og netop derfor er vores Ristretto Ardenza din perfekte makker. Vov dig ud på nye eventyr om morgenen eller efter frokost med denne overraskende blanding.
hotpoint-2
hotpoint-1

STYRKEN FRA TRE FORSKELLIGE OPRINDELSER

For at gøre vores Ristretto Ardenza så kraftfuld som muligt har vi blandet to premium Arabica-kaffebønner, der primært kommer fra Etiopien og Colombia, med fyldige Robusta-kaffebønner fra Vietnam – en slagkraftig kaffeoplevelse. Med vores Grown Respectfully-program hjælper vi landmænd og deres lokalsamfund med at dyrke og beskytte disse fantastiske kaffebønner ved at sikre, at de får en fair indkomst, samtidig med at vi passer ordentligt på vores planet.

Kaffe kortKaffe kort
Kaffeplantage

Brasilien

Meget lav surhedsgrad, Sødme & Nødder

Disse Robusta- og Arabica-bønner med oprindelse fra kystområder til vestlige egne vil overraske dig med deres fyldige og frugtagtige noter.

Plantage Colombia

Colombia

Delikat | Afbalanceret

Denne økologiske kaffe, dyrket i det oprindelige Tayrona-samfunds hellige land, har en fin frugtagtig, syrlig og afbalanceret smag. Prøv den med vores Lungo Colombia.

Back