Loading...
Loading...
 
LATTE MACCHIATO – LOYALTY PACK
BARE DYK NED I DEN
Dyk ned i det tætte skum og oplev den fyldige espresso og det cremede skum af sødmælk nedenunder. Den runde smag af fyldige aromaer vil føre dig videre ned i den klassiske latte macchiato-smag med diskrete, søde noter og noter af mælkeskum.
Latte Macchiato

JO MERE, JO BEDRE

Denne kaffe er det perfekte valg til dig, der elsker altid at have lidt ekstra. Nyd hvert enkelt lag. Tilføj et strejf af velvære til din morgenrutine eller eftermiddagspause med noget spektakulært og udsøgt.
hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3

PREMIUM KAFFEBØNNER, I ET SAMSPIL

Det, der er hjertet i vores Latte Macchiato, er blandingen af premium Arabica-kaffebønner fra Brasilien og Colombia, kombineret med intense Robusta-kaffebønner fra Vietnam. Med vores Grown Respectfully-program hjælper vi landmænd og deres lokalsamfund med at dyrke kaffebønner på en ansvarlig måde ved at sikre, de får en fair indkomst, samtidig med at vi passer ordentligt på vores planet.

Kaffe kortKaffe kort
Plantage Colombia

Colombia

Delikat | Afbalanceret

Denne økologiske kaffe, dyrket i det oprindelige Tayrona-samfunds hellige land, har en fin frugtagtig, syrlig og afbalanceret smag. Prøv den med vores Lungo Colombia.

Brasil

Brasilien

Meget lav surhedsgrad, Sødme&Nødder

Disse Robusta- og Arabica-bønner med oprindelse fra kystområder til vestlige egne vil overraske dig med deres fyldige og frugtagtige noter.

Vietnamn

Vietnam

Vovet | Intens

Vietnam er hjemsted for enestående kaffebønner. Over 90 % af landets kaffebønner er Robusta-bønner. Denne kaffebønne er en meget modstandsdygtig afgrøde og har et højere koffein-indhold en Arabica-kaffebønner.

Back