Loading...
Loading...
 
Café au Lait Intenso
EN INTENS KAFFEOPLEVELSE
Nyd dens vovede smag, der minder om friskristede bønner, og hvordan denne smag passer perfekt sammen med mælkens runde karakter. Kraftfuld og cremet – alt sammen i én enkelt, smart kapsel.
Café au lait kopp

DEN HELT RIGTIGE MÆNGDE INTENSITET

Vovet og rund; se det er en kombination, der tilbyder lidt af hvert. Nyd vores Café Au Lait Intenso om morgenen, eller mens du tager en tiltrængt pause, hvor du lader batterierne op.
hotpoint-2
hotpoint-1

EN OVERLEGEN BLANDING, ENDNU BEDRE MED MÆLK

Vi har brugt vores ekspertise til at fremstille en blanding af sydamerikanske Robusta-kaffebønner. Tilføj lidt mælk, og du vil have den perfekte medvært til det næste besøg. Med vores Grown Respectfully-program hjælper vi landmænd og deres lokalsamfund med at dyrke disse fantastiske kaffebønner på en ansvarlig måde ved at sikre, at de får en fair indkomst, samtidig med at vi passer ordentligt på vores planet.

kaffe kortkaffe kort
Kaffeplantage

Brasilien

Meget lav surhedsgrad, Sødme & Nødder

Disse Robusta- og Arabica-bønner med oprindelse fra kystområder til vestlige egne vil overraske dig med deres fyldige og frugtagtige noter.

Plantage Colombia

Colombia

Delikat | Afbalanceret

Denne økologiske kaffe, dyrket i det oprindelige Tayrona-samfunds hellige land, har en fin frugtagtig, syrlig og afbalanceret smag. Prøv den med vores Lungo Colombia.

Back