Loading...
Loading...
 
Cappuccino
EN KLASSIKER FRA KAFFEBAREN – SERVERET DERHJEMME
Sæt skeen ned i det let søde og dejligt tykke skum, og oplev en udsøgt blanding af aromatisk espresso og cremet mælkeskum. Intens, cremet og tro mod sine rødder. Alt dette med et enkelt tryk på en knap.
Cappuccino

TRÆD UDENFOR
ET ØJEBLIK

Er du oppe, inden solen står op? Det er vigtigt at starte morgenen ordentligt ud for at være velforberedt på en travl dag. Læn dig tilbage, tag cappuccinoen i hånden og nyd denne klassiker, som vil få dig til at slappe af og give dig helt ro i sindet. Denne klassiker, som du så hurtigt kan lave, er din perfekte allierede om morgenen.
hotpoint-2
hotpoint-1

VERDENSKENDT

Vi har kombineret en cremet mælk og en espresso, som er fremstillet af to premium Arabica-kaffebønner fra Colombia og Brasilien og en intens Robusta-kaffebønne fra Vietnam. Med vores Grown Respectfully-program hjælper vi landmænd og deres lokalsamfund med at dyrke disse fantastiske kaffebønner på en ansvarlig måde ved at sikre, de får en fair indkomst, samtidig med at vi passer ordentligt på vores planet.

kortkort
Kaffeplantage

Brasilien

Meget lav surhedsgrad, Sødme & Nødder

Disse Robusta- og Arabica-bønner med oprindelse fra kystområder til vestlige egne vil overraske dig med deres fyldige og frugtagtige noter.

Plantage Colombia

Colombia

Delikat | Afbalanceret

Denne økologiske kaffe, dyrket i det oprindelige Tayrona-samfunds hellige land, har en fin frugtagtig, syrlig og afbalanceret smag. Prøv den med vores Lungo Colombia.

Back