You have reached the website

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Esperta Automatisk kapselkaffemaskine sort fra DeLonghi®

Den automatiske NESCAFÉ® Dolce Gusto® Esperta kapselkaffemaskine sikrer din helt personlige og delikate kop kaffe. Det er som at få en barista hjem i dit eget køkken! Esperta har to ekstra barista metoder til at brygge din kop: Espresso Boost: for en mere intens espresso. Og 'Delicate Brew': for en mere aromatisk og balanceret stor kop kaffe.
Du kan desuden gøre din kop kaffe helt personlig ved at indstille din rigtige størrelse og temperatur ved hjælp af NESCAFÉ® Dolce Gusto® App' App'en kan man connecte med via Bluetooth. Den kan huske dine præferencer og kan programmeres til, hvilken tid den skal lave din personlige kop kaffe.Esperta måler: 21,4 (B) x 36,4 (H) x 26,6 (D) og har en ekstra stor vandtank på 1,4 L.Bryg din kaffe som en barista, og få en lækker og fløjlsblød crema på toppen – det kan du nemlig med vores kapselkaffemaskiner, der leverer et tryk på op til 15 bar. Vores kaffekapsler er hermetisk lukkede, så kaffen holder sig helt frisk, og hver eneste kop er en aromatisk smagsoplevelse.Du sætter bare kaffekapslen ind i maskinen og starter kaffemaskinen ved et tryk på en knap – så er kaffen klar! Nyd over 30 lækre kaffekreationer – lige fra Espresso og Cappuccino til Latte Macchiato. Eller hvad med varm chokolade, te eller kolde drikke?

Udsolgt
799,00
  • Detaljer
  • Bruger manual
  • Specifikationer

Den automatiske NESCAFÉ® Dolce Gusto® Esperta kapselkaffemaskine er som at få en barista hjem i dit eget køkken! Nyd Espertas to unikke bryggemetoder til at brygge din kop. Du kan gøre diin kop personlig ved at connecte maskinen med en NESCAFÉ® Dolce Gusto® App via Bluetooth. Espertas mål: 21,4 (B) x 36,4 (H) x 26,6 (D) med en ekstra stor 1,4 L vandtank, en kapsel holder, som er let at rengøre og en drypbakke, der kan indstilles til 4 forskellige kop størrelser.

Espresso Boost

Tilbered en ekstra intens espresso med denne unikke funktionalitet, som kan aktiveres ved et tryk på en knap.

Delicate Brew

Tilbered en mere aromatisk og balanceret stor kop kaffe med denne unikke funktionalitet, som kan aktiveres ved et tryk på en knap.

Bluetooth

Esperta kan connectes til en app, som gør at du kan skræddersy din kaffe med en smartphone takket være en NESCAFÉ® Dolce Gusto® App. Vælg den ønskede størrelse og temperatur og gem dine præferencer. Du kan endda sætte et tidspunkt for, hvornår maskinen skal brygge din kop.

15 bars max

Bryg din kaffe som en barista, og få en lækker og fløjlsblød crema på toppen – det kan du nemlig med vores kapselkaffemaskiner, der leverer et tryk på op til 15 bar.

Hermetically sealed

Vores kaffekapsler er hermetisk lukkede, så kaffen holder sig helt frisk. Det sikrer, at hver eneste kop er en aromatisk smagsoplevelse.

High quality

Nyd over 30 lækre kreationer af varme og kolde drikke, lige fra en intens Espresso, en fyldig Grande eller en Cappuccino med lækkert skum på toppen. Eller hvad med varm chokolade, te eller kolde drikke?

Hot & Cold

Esperta kaffekapselmaskinen er så alsidig at den også kan tilberede lækre kolde drikkevarer.

5 minute eco mode

Den smarte Eco-mode-funktion gør, at din NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima kapselkaffemaskine slukker automatisk efter 5 minutters inaktivitet. Det betyder, at maskinen kan bryste sig af at have energimærke A+.

2 years guarantee

Der er to års garanti på din NESCAFÉ® Dolce Gusto® -maskine

Descaling Alert

On/off knappen på din NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima kapselkaffemaskine lyser orange, når det er tid til at afkalke din kaffemaskine.

Maskinens producent Delonghi
Machine Manual Link esperta/krups/en-gb
Vandtankens kapacitet Nej
Kapselspand Nej
Kapselholder Nej
Forkromet doseringsarm Nej
Stålbakke Nej
LCD skærm Nej
Mekanisk doseringsarm Ja
Rulleknap Nej
Maskinens vægt ~2.7 kg
Maskinens watt Nej
Volt Nej
Maskinens garanti 2 år