Loading...
Loading...
 
Back

OPDAG

GENIO S TOUCH

Genio S Touch

Kaffemaskine

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S Touch

Automatisk | Grå | 220V

Med et sofistikeret touchscreen-design og state-of-the-art funktioner er Genio S Touch vores ultimative maskine til at skræddersy din kaffe til perfektion på få sekunder.

ET TRYK FOR PERFEKTION

Hvem sagde at noget der er kompakt, ikke kan være intenst? Genio S Touch giver dig fuld kontrol med tilpassede drikkeintensiteter, størrelser, temperaturer og giver endda et espresso-boost. Alt dette, med et enkelt tryk med en finger.

Lad os blive tekniske

Tjek alle detaljerne på din maskine

hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3
hotpoint-4
hotpoint-5
hotpoint-6
Grå Genio S TouchGrå Genio S Touch

LEG, VÆLG & GÅ XL

LEG, VÆLG & GÅ XL

Du skal blot stikke din valgte kapsel ind, vælge den ønskede styrke med et tryk på den intuitive kontrolring og trykke på knappen for at begynde at brygge. Vil du have en stor kaffe? Med sin XL-funktion kan du nyde en ekstra stor morgenkop (op til 300 ml) med et tryk på en knap.

Bluetooth connect

BLUETOOTH FORBINDELSE

Tilpas din kaffe fuldt ud med NESCAFÉ® Dolce Gusto®-appen, der er forbundet via Bluetooth til din maskine. Tilpas temperaturen og størrelsen på din kaffe, og planlæg brygning på forhånd, og gem dine tilpassede opskrifter til næste gang.

Espresso boost

ESPRESSO BOOST

Denne innovative teknologi forvæder kaffen før brygning, hvilket resulterer i en mere intens og koncentreret espresso, når du ønsker det.

Delikat kaffe

DELIKAT BRYG

Du skal blot indsætte din valgte kapsel, vælge den ønskede størrelse med størrelsesvælgeren og drej håndtaget for at begynde brygningen. Vil du have en stor kaffe? Med sin XL-funktion kan du nyde en ekstra stor morgenkop (op til 300 ml) med et tryk på en knap.

Intet rod, ingen problemer

INTET ROD, INGEN PROGLEMER

kaffegrumsen bliver i kapslen, så din kaffe er ren.

Ekstre stor vandtank

1L VANDTANK

Det er let at fjerne vandtanken, så du kan lave flere af de drikke, du elsker, mellem genopfyldningerne.

Varm eller kold

TEMPERATURKONTROL

Personliggør din kaffe, chokolade og te yderligere med fire tilgængelige temperaturindstillinger. Nyd at udforske både varme og kolde opskrifter.

Højtryckssystem

HØJT TRYK

Vores højtrykssystem, op til 15 bar, lader dig udtrække alle aromaerne og toppe din kaffe af med en tyk fløjlsblød crema.

Descaling alert

AFKALKINGSADVARSEL

At vide, hvornår du skal afkalke din maskine, er nemmere end nogensinde med en indbygget, automatisk advarsel. Fortsæt med at brygge som ny, og begynd at afkalke, når tænd/sluk-knappen bliver orange.

Varm eller kold

1 MIN ECO MODE

Din Genio S Touch har eco mode-funktionen, som automatisk slukker for maskinen efter et minuts inaktivitet for at spare energi.

Koldt eller varmt Varm & kold alsidig

Din Mini Me kapselkaffemaskine er så alsidig, at du også let kan tilberede lækre kolde drikke.

system Automatisk

Den kompakte og automatiske NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me kapselkaffemaskine, med sit moderne design, vil matche din egen unikke stil. Fås i 4 farver, Mini Me er kun 16cm (B) x 31cm (H) x 24cm (D).

Eco mode ECO-MODE

En praktisk eco-mode-funktion slukker automatisk din NESCAFÉ® Dolce Gusto® Melody 3 kaffemaskine efter 5 minutters inaktivitet, hvilket giver denne maskine en A-klassificering i energiforbrug.

15 bar Højtrykssystem

Skab professionel kvalitetskaffe med en tyk fløjlsblød crema, takket være maskinens højtrykssystem (op til 15 bar).

CRÈME DE LA CRÈME

Hvis du leder efter den ultimative kaffemaskine uden at den tage en masse bordplads, skal du ikke lede længere. Avancerede funktioner, et slankt design og en menu der er en kaffebar værdig, tilgængelig med et enkelt tryk med en finger.

Vægt

2,0 kg

Højde

27,2 cm

Maskinleverandør

Delonghi®

Watts

1500 W

Vandtank

0,8 L

Lad os blive tekniske

Tjek alle detaljerne på din maskine

Jeg vil gerne vide mere om denne maskine

Længde

12,1 cm

Dybde

28,1 cm

Dosisjustering

Håndtag

Spænding

220 V

Maskingaranti

2 år