Loading...
Loading...
 
Grande

FRISKMALET GODHED

Mærk aromaerne fra den friskristede kaffe gennem den fine silkebløde crema og nyd dens fyldige smag og dejlige eftersmag af kornprodukter og frugtagtige noter, der minder om rød grapefrugt.

Grande

Gør din morgenrutine endnu bedre

Spice din morgen op med vores fyldige Grande. Du vil elske, hvordan dens friskbryggede aromaer fylder rummet, inden du dykker ned i den utroligt runde og smagfulde store kop kaffe.
hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3

FANTASTISKE KAFFER HAR FANTASTISKE OPRINDELSER

Prøv denne kaffes unikke smag, der kommer fra en ren blanding af premium Arabica-bønner fra Sydamerika og Østafrika. Med vores Grown Respectfully-program hjælper vi landmænd og deres lokalsamfund med at dyrke disse fantastiske kaffebønner på en ansvarlig måde ved at sikre, at de får en fair indkomst, samtidig med at vi passer ordentligt på vores planet.

OPLEV VORES INITIATIVER
kaffe kortkaffe kort
Honduras

HONDURAS

Let | Kompleks | Frugtagtig

I Honduras betaler tålmodighed sig. Kaffebærrene høstes efter en lang modning, hvilket er med til at give en masse komplekse aromaer.

kaffe plantage

Colombia

Delikat | Afbalanceret

Denne økologiske kaffe, dyrket i det oprindelige Tayrona-samfunds hellige land, har en fin frugtagtig, syrlig og afbalanceret smag.

Kaffebønner Brasil

Brasilien

Meget lav surhedsgrad, Sødme & Nødder

Disse Robusta- og Arabica-bønner med oprindelse fra kystområder til vestlige egne vil overraske dig med deres fyldige og frugtagtige noter.

Back