Loading...
Loading...
 
Americano
ET IKON FRA KAFFEBAREN
Vores Americano byder på exceptionelle aromaer med elegante noter af citrus, bergamot og kirsebær, som toppes af en tæt crema. Med sin fyldige smag, der ikke er for vovet, bringer vores Americano én af de mest populære kaffetyper helt ind i dit hjem i en stor kop kaffe.
Americano

GØR DINE MORGENER ENDNU BEDRE!

Spice din morgenrutine op med denne klassiker – måske vil du aldrig ændre morgenrutine igen. Gør plads til et lille øjebliks ekstra nydelse med vores Americano med ristede noter om morgenen, eller et hvilket som helst andet tidspunkt du har brug for en kaffepause.
hotpoint-2
hotpoint-1

TRE IKONISKE ARABICA-KAFFEBØNNER

Vi drog ud på en rejse med stop i Colombia, Brasilien og Etiopien for at fremstille en Americano med helt særlige aromaer og smagsnuancer. Med vores Grown Respectfully-program hjælper vi landmænd og deres lokalsamfund med at dyrke og beskytte disse fantastiske kaffebønner ved at sikre, at de får en fair indkomst, samtidig med at vi passer ordentligt på vores planet.

Kaffe kortKaffe kort
Kaffeplantage

Brasilien

Meget lav surhedsgrad, Sødme & Nødder

Disse Robusta- og Arabica-bønner med oprindelse fra kystområder til vestlige egne vil overraske dig med deres fyldige og frugtagtige noter.

Plantage Colombia

Colombia

Delikat | Afbalanceret

Denne økologiske kaffe, dyrket i det oprindelige Tayrona-samfunds hellige land, har en fin frugtagtig, syrlig og afbalanceret smag. Prøv den med vores Lungo Colombia.

Back