Loading...
Loading...
 
Oat Latte
SILKEBLØD HELE VEJEN IGENNEM
Allerede med den første tår af denne plantebaserede caffe latte vil du opleve de perfekt afbalancerede noter af ristet havre. Kast dig ud i den uendeligt runde smag, mens du sipper dig igennem den lækre kaffesmag.
Latte kopp

GÅ EFTER DET FORVENTEDE

En 100 % plantebaseret latte, der bliver din nye følgesvend om morgenen! Oplev den rene og udsøgte smag fra denne silkebløde, veganske latte om morgenen, som giver dig alt, du har brug for, og intet, du ikke har brug for. Morgenenerne bliver endnu mere smagfulde med vores havre caffe latte!
hotpoint-2
hotpoint-1

KVALITET I HJERTET AF KAFFEN

I hjertet af vores Havre Kaffe Latte er en nøje udvalgt blanding af kaffebønner fra Sydøstasien. Med vores Grown Respectfully-program hjælper vi landmænd og deres lokalsamfund med at dyrke disse kaffebønner af høj kvalitet på en ansvarlig måde ved at sikre, at de får en fair indkomst, samtidig med at vi passer ordentligt på vores planet.

kaffe kortkaffe kort
Kaffeplantage

Brasilien

Meget lav surhedsgrad, Sødme & Nødder

Disse Robusta- og Arabica-bønner med oprindelse fra kystområder til vestlige egne vil overraske dig med deres fyldige og frugtagtige noter.

Plantage Colombia

Colombia

Delikat | Afbalanceret

Denne økologiske kaffe, dyrket i det oprindelige Tayrona-samfunds hellige land, har en fin frugtagtig, syrlig og afbalanceret smag. Prøv den med vores Lungo Colombia.

Back