Loading...
Loading...
 
Café au lait decaffeinated
UDSØGT HARMONISK SMAG AF KOFFENFRI KAFFE
Oplev den harmoniske kombination af koffeinfri Robusta-kaffe og den runde smag af mælk. Nyd denne runde kop kaffe med milde noter af ristet havre og hasselnød, og forelsk dig i dens udsøgte og faste skum, som den netop er kendt for.
Café au lait kopp

PERFEKT FYLDIG SMAG

Uanset om du har brug for en sen aftenkaffe eller blot har lyst til koffeinfri kaffe i løbet af dagen, så er Café au Lait Decaffeinated det rette valg for dig med sine aromaer af kaffe og mælk, som toppes med et silkeblødt skum – alt sammen i én enkelt, smart kapsel. Er du klar?
hotpoint-2
hotpoint-1

DET IDEELLE UDVALG

De udvalgte Robusta-bønner giver en rund kaffesmag, som er ideel til vores Café Au Lait Decaffeinated. Med vores Grown Respectfully-program hjælper vi landmænd og deres lokalsamfund med at dyrke disse kaffebønner af høj kvalitet på en ansvarlig måde ved at sikre, at de får en fair indkomst, samtidig med at vi passer ordentligt på vores planet.

kaffe kortkaffe kort
Kaffeplantage

Brasilien

Meget lav surhedsgrad, Sødme & Nødder

Disse Robusta- og Arabica-bønner med oprindelse fra kystområder til vestlige egne vil overraske dig med deres fyldige og frugtagtige noter.

Plantage Colombia

Colombia

Delikat | Afbalanceret

Denne økologiske kaffe, dyrket i det oprindelige Tayrona-samfunds hellige land, har en fin frugtagtig, syrlig og afbalanceret smag. Prøv den med vores Lungo Colombia.

Back