Loading...
Loading...
 
Ristretto Barista
KAFFE I BARISTA-STIL
Denne espresso smager, som var den lavet med færdighederne fra en passioneret barista. Den byder på en opkvikkende oplevelse, lav surhedsgrad og raffinerede noter af citrus i en rund og intens smag. Med blot et tryk på en knap får du en lækker espresso, som normalt kun en barista kan lave.
Espresso Barista

SOM EN BARISTA

Intet er for vovet til, hvad dine smagsløg forlanger. Vær tro mod dig selv med en unik, kraftfuld og mesterligt udviklet espresso, der er fremstillet med øje for det originale espresso-udtryk. Perfekt til hjemmearbejde, eller ethvert tidspunkt på dagen hvor du har lyst til en espresso.
hotpoint-2
hotpoint-1

EN OFFROAD-REJSE

Tag på en rejse med vores barista og oplev en ny blanding af to premium Arabica-bønner, som primært kommer fra Brasilien og Etiopien, og fyldige vietnamesiske Robusta-bønner – en vaskeægte signatur-smag. Med vores Grown Respectfully-program hjælper vi landmænd og deres lokalsamfund med at dyrke og beskytte disse fantastiske kaffebønner, samtidig med at vi passer ordentligt på vores planet.

kaffe kortkaffe kort
Kaffeplantage

Brasilien

Meget lav surhedsgrad, Sødme & Nødder

Disse Robusta- og Arabica-bønner med oprindelse fra kystområder til vestlige egne vil overraske dig med deres fyldige og frugtagtige noter.

Plantage Colombia

Colombia

Delikat | Afbalanceret

Denne økologiske kaffe, dyrket i det oprindelige Tayrona-samfunds hellige land, har en fin frugtagtig, syrlig og afbalanceret smag. Prøv den med vores Lungo Colombia.

Back