Loading...
Loading...
 
ESPRESSO INTENSO
INTENS, PRÆCIS SOM DEN SKAL VÆRE
Vi har mestret intensiteten af denne espresso, der lader noter af solmodne røde bær skinne igennem aromaerne af krydret lakrids og nødder. En lækker smagsoplevelse i denne fyldige espresso.
Espresso intenso

MESTRET STYRKE

Oplev den perfekte balance mellem intensitet og stærke aromaer. Nyd denne opkvikkende blanding om morgenen for at få energi til hele dagen.
hotpoint-2
hotpoint-1

TO LIVLIGE OPRINDELSER

Denne espressos intense særpræg kommer primært fra de frugtagtige Arabica-bønner fra Colombia og fra de fyldige, vietnamesiske Robusta-bønner. Et spændende møde mellem to kaffelande, der kommer fra to forskellige ender af planeten. Med vores Grown Respectfully-program hjælper vi landmænd og deres lokalsamfund med at dyrke og beskytte disse fantastiske kaffebønner, samtidig med at vi passer ordentligt på vores planet.

kaffe kortkaffe kort
Kaffeplantage

Brasilien

Meget lav surhedsgrad, Sødme & Nødder

Disse Robusta- og Arabica-bønner med oprindelse fra kystområder til vestlige egne vil overraske dig med deres fyldige og frugtagtige noter.

Plantage Colombia

Colombia

Delikat | Afbalanceret

Denne økologiske kaffe, dyrket i det oprindelige Tayrona-samfunds hellige land, har en fin frugtagtig, syrlig og afbalanceret smag. Prøv den med vores Lungo Colombia.

Back