You have reached the website

Tilbage til bæredygtighed

Hvordan vi optimerede vores system

Vi har lagt en masse af vores ekspertise i at sikre, at du kan nyde den mest smagfulde kaffe med den rette mængde kaffe i kapslen, og samtidig sikre, at der anvendes et minimalt energiforbrug ved brug af maskinen. Vi fokuserer vores indsats på designet af kapslerne for at finde løsninger med en forbedret miljøbelastning, der ikke går på kompromis med kvaliteten af din kop kaffe.

Udfordringer

En væsentlig miljøbelastning er mængden af drivshusgas-udledning fra vores maskiner ved produktionen af drikkevarer. General brug af maskinerne udgør 21% af drivhusgas-udledningen (29% er ikke-vedvarende energi og 22% er vand). I Schweiz vurderes energieffektiviteten af indenlandsk udstyr ved hjælp af syv forskellige klasser (fra A til G). Vi anvender dette evalueringssystem til at evaluere vores præsentation, eftersom at der ikke eksistere et evaluerings-system på europæisk plan.
 
 

Vores målsætninger

  • Maksimer energieffektiviteten samtidig med at vi opretholder den same kvalitet og temperatur for drikkevaren.

  • Forpligtelse til at opretholde vores ’best in class’ ernergi status for hver ny maskine.

 

Hvad gør vi?

  • I 2006 introducerede vi en miljøvenlig 20-minutters funktion, som tillader maskiner at slukke automatisk efter 20 minutter.

  • I 2010 introducerede vi en miljøvenlig 5-minutters funktion, som tillader maskiner at slukke automatisk efter 5 minutter.

Ekspert sektion

 

Hvad har vi opnået?

  • Vi har sparet 45% af det totale energiforbrug ved brug af den miljøvenlige 20-minutters funktion og yderligere 60% ved brug af 5-minutters funktionen.

  • Forbedringerne som blev lavet i 2006 har resulteret i, at alle vores nuværende maskiner er godkendt under energimærket A for energieffektivitet (schweisisk klassificering).

Udfordringer

Kapsler er vores primære produkt. Gennem forskning og udvikling ønsker vi at sikre, at du får den bedste kvalitet i hver kop.

Vores målsætninger

Designe og udvikle kapsler ved at optimere smag og bevaring.

 

Hvad gør vi?

    • Designet af NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapslerne er et resultat af mange års forskning og udvikling. Systemet tillader, at kapslens interne tryk automatisk tilpasser sig til hvert individuelt produkt for at sikre, at du opnår den bedste kvalitet af dine drikkevarer – fra kold te til en varm espresso. Det er forklaringen på, at vi kalder vores NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapsler for ”Smart Capsule”.
    • Det patenterede design sikrer, at lys og luft  ikke trænger ind i kapslen, så du kan være sikker på, at den friske smag og duftende aroma kan nydes i længere tid.

Ekspert Sektion

 
 

Hvad har vi opnået?

NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapslen er designet til at indeholde et bredt udvalg af drikkevarer i høj kvalitet, med optimal bevarelse af indholdet i op til 12 måneder.