You have reached the website

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Stelia automatisk kapselkaffemaskine sort fra De'Longhi®

Tryk på 15 bar sikrer en drik af høj kvalitet. Eksklusivt design. Kan tilberede alle drikke i vores sortiment. Automatisk tilberedning (= Play & Select-funktion). Slukker automatisk. En kaffemaskine inspireret af kaffe.

(1 Bedømmelser)
Udsolgt
1.199,00 kr
1.199,00
  • Detaljer
  • Bruger manual
  • Anmeldelser og ratings

 

Den smukke automatiske NESCAFÉ® Dolce Gusto® Stelia er inspireret af en kaffedråbe og er den stilfulde prik over i'et i dit køkken. Stelia fås i 3 farver og måler kun 17 cm (B) x 30 cm (H) x 32 cm (D). 
Du sætter bare kapslen ind i maskinen, indstiller mængden med Play & Select-funktionen – så er kaffen klar! Din Stelia-kaffemaskine slukker automatisk, når den er færdig
Bryg din kaffe som en barista, og få en lækker og fløjlsblød crema på toppen – det kan du nemlig med vores kapselkaffemaskiner, der leverer et tryk på op til 15 bar.
Vores kaffekapsler er hermetisk lukkede, så kaffen holder sig helt frisk. Det sikrer, at hver eneste kop er en aromatisk smagsoplevelse.
Nyd over 40 lækre kreationer af varme og kolde drikke, lige fra en intens Espresso, en fyldig Grande eller en Cappuccino med lækkert skum på toppen. Eller hvad med varm chokolade, te eller kolde drikke?
Med din Stelia-kapselkaffemaskine kan du både lave varme og kolde drikke.
Den smarte Eco-mode-funktion gør, at din NESCAFÉ® Dolce Gusto® Stelia-kapselkaffemaskine slukker automatisk efter 5 minutters inaktivitet. Det betyder, at maskinen kan bryste sig af at have energimærke A.
Der er to års garanti på din NESCAFÉ® Dolce Gusto®-maskine.

1 vare(r)

pr. side

Samlet bedømmelse


(5.00 fra 5)

Bedømmelse Distribution

5 stjerner
(1 anmeldelser)
4 stjerner
(0)
3 stjerner
(0)
2 stjerner
(0)
1 star
(0)

1 Anmeldelse

1 vare(r)

pr. side
Super fed maskine

Har købt denne maskine lige før jul, og den er bare super nem at bruge og har et design, som efter min smag er helt unikt.

Review by Rene (Indsendt den 02/01/2017)

1 vare(r)

pr. side

Skriv din egen anmeldelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser .Logge ind eller registrere