You have reached the website

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo XS manuel kapselkaffemaskine hvid fra Delonghi®

Den ekstra lille NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo XS kapselkaffemaskine, er med sit moderne design og minimale størrelse, designet til at passe ind i ethvert køkken. Denne kaffemaskine fåes i 3 farver.


Bryg din kaffe som en barista, og få en lækker og fløjlsblød crema på toppen – det kan du nemlig med vores kapselkaffemaskiner, der leverer et tryk på op til 15 bar. Vores kaffekapsler er hermetisk lukkede, så kaffen holder sig helt frisk, og hver eneste kop er en aromatisk smagsoplevelse.
Piccolo XS måler: 14 (B) x 28 (H) x 27 (D), og har en vandbeholder på 0,8 liter.


Du sætter bare kaffekapslen ind i maskinen og starter kaffemaskinen ved et at rykke håndtaget til højre eller venstre (varm eller kold drik) – så er kaffen klar! Nyd over 30 lækre kaffekreationer – lige fra Espresso og Cappuccino til Latte Macchiato. Eller hvad med varm chokolade, te eller kolde drikke?

Udsolgt
499,00
  • Detaljer
  • Bruger manual
  • Specifikationer

 

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo XS manuel kapsel kaffemaskine hvid fra Delonghi® med forskellige kvaliteter Den ekstra lille NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo XS kapselkaffemaskine, er med sit moderne design og minimale størrelse, designet til at passe ind i ethvert køkken. Denne kaffemaskine fåes i 3 farver. Piccolo XS måler kun: 14 cm (B) x 28 cm (H) x 27 cm (D), og har en vandbeholder på 0,8 liter.
Manuel betjening Du sætter bare kaffekapslen ind i maskinen og starter kaffen ved at sætte håndtaget på varm eller kold (rød/blå). Hvis det skal være så nemt som muligt, følger du bare vejledningen på kapslen i fht vandmængde. – så er kaffen klar. Din Piccolo XS™-kaffemaskine slukker automatisk, når den er færdig.
15 bars max Bryg din kaffe som en barista, og få en lækker og fløjlsblød crema på toppen – det kan du nemlig med vores kapselkaffemaskiner, der leverer et tryk på op til 15 bar.
Hermetically sealed Vores kaffekapsler er hermetisk lukkede, så kaffen holder sig helt frisk. Det sikrer, at hver eneste kop er en aromatisk smagsoplevelse.
High quality Nyd over 30 lækre kreationer af varme og kolde drikke, lige fra en intens Espresso, en fyldig Grande eller en Cappuccino med lækkert skum på toppen. Eller hvad med varm chokolade, te eller kolde drikke?
Hot & Cold Med din Piccolo XS kapselkaffemaskine kan du både lave varme og kolde drikke.
1 minute eco mode Den smarte Eco-mode-funktion gør, at din NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo XS kapselkaffemaskine slukker automatisk efter 1 minuts inaktivitet. Det betyder, at maskinen kan bryste sig af at have energimærke A.
2 years guarantee Der er to års garanti på din NESCAFÉ® Dolce Gusto®-maskine.
Maskinens producent Delonghi
Vandtankens kapacitet 0.8 l
Kapselspand Nej
Kapselholder Nej
Forkromet doseringsarm Nej
Stålbakke Nej
LCD skærm Nej
Mekanisk doseringsarm Ja
Rulleknap Nej
Maskinens vægt ~2 kg
Maskinens watt 1340-1600 W
Volt 220-240 V, 50/60 Hz
Maskinens garanti 2 år