You have reached the website

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo manuel kapselkaffemaskine sort fra De’Longhi®

Tryk på 15 bar sikrer en drik af høj kvalitet. Eksklusivt design. Kan tilberede alle drikke i vores sortiment. For at spare energi slukker maskinen af sig selv efter 5 minutter.

(3 Bedømmelser)
499,00 kr
499,00
 • Detaljer
 • Bruger manual
 • Garanti
 • Anmeldelser og ratings

 

  Den kompakte NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo-kapselkaffemaskine har ikke bare et lækkert design – den er også nem at anvende. NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo-kapselkaffemaskinen fås i 4 farver, så den passer ind i ethvert køkken, og den måler kun 16 cm (B) x 29 cm (H) x 29 cm (L).
Du sætter bare kaffekapslen ind i maskinen, og med én enkelt bevægelse med håndtaget kan du brygge den perfekte kop kaffe.
Bryg din kaffe som en barista, og få en lækker og fløjlsblød crema på toppen – det kan du nemlig med vores kapselkaffemaskiner, der leverer et tryk på op til 15 bar.
Vores kaffekapsler er hermetisk lukkede, så kaffen holder sig helt frisk. Det sikrer, at hver eneste kop er en aromatisk smagsoplevelse. 
Nyd over 40 lækre kreationer af varme og kolde drikke, lige fra en intens Espresso, en fyldig Grande eller en Cappuccino med lækkert skum på toppen. Eller hvad med varm chokolade, te eller kolde drikke?
Med din Jovia-kapselkaffemaskine kan du både lave varme og kolde drikke.
Den smarte Eco-mode-funktion gør, at din NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo-kapselkaffemaskine slukker automatisk efter 5 minutters inaktivitet. Det betyder, at maskinen kan bryste sig af at have energimærke A.
Der er to års garanti på din NESCAFÉ® Dolce Gusto®-maskine.

Garanti på DELONGHI NESCAFÉ® Dolce Gusto®-kaffemaskine

NESCAFÉ® Dolce Gusto® maskiner er garanteret af DELONGHI i forhold til mekaniske eller elektroniske fejl i 24 måneder efter købsdatoen. I løbet af denne garantiperiode vil DELONGHI reparere produktet eller erstatte dele af produktet uden beregning, såfremt produktet returneres sammen med kvitteringen som købsbevis til en autoriseret DELONGHI agent eller butikken, hvor maskinen blev købt. Hvis du har modtaget en defekt maskine købt via netbutikken, bedes du kontake Nestlé Kundeservice på 80 300 100 eller dolce.gusto.dk@greencargo.com.

 

Garantien kan ikke overdrages.

 

 • - Følgende hører ikke ind under vilkårene og betingelserne for denne garanti:
 • - Skader som følge af misbrug eller forkert brug af produktet eller brug af produktet på en måde der strider mod anvisningerne.
 • - Hvis produktet ikke er blevet vedligeholdt (afkalket og rengjort efter behov) efter anvisningerne.
 • - Glas eller porcelæn der anvendes sammen med produktet.
 • - Skader som følge af at produktet tilsluttes en anden spænding en den der er påtrykt produktet.
 • - Produkter der er solgt uden for Danmark.
 • - Anden brug end almindelig hjemmebrug.
 • - Almindelig slid.
 • - Skader som følge af overbelastning, misligholdelse af produktet eller uheld.
 • - Produktændringer som er foretaget af kunden eller reparationer der ikke er foretaget af et autoriseret servicecenter.
 • - Tilbehør som filtre, pakninger osv. der normalt har en begrænset levetid. Disse dele er ikke dækket af garantien og skal udskiftes jævnligt.

 

Hvis du har flere spørgsmål, kan du kontakte os ved at klikke her.

3 vare(r)

pr. side

Samlet bedømmelse


(5.00 fra 5)

Bedømmelse Distribution

5 stjerner
(3 anmeldelser)
4 stjerner
(0)
3 stjerner
(0)
2 stjerner
(0)
1 star
(0)

3 Anmeldelser

3 vare(r)

pr. side
Nemt,hurtigt og lækkert

Efter min overskrift ved jeg ikke hvad jeg skal skrive den er perfekt til personer der ikke kan lide kompliceret ting... Den er bare perfekt

Review by Paweł (Indsendt den 03/01/2016)
Magisk!

Den kan jo lave alt! Kaffen bliver som man vil have den! M A G I S K!!!!

Review by Sine Duelund (Indsendt den 22/11/2015)
Fantastisk

Elsker min nye maskine! Den laver den bedste kaffe og chokolade drikke. Nu mangler jeg bare at prøve kolde drikke, men er sikker på de er ligeså fantastiske ❤ Kan klart anbefale denne maskine. Simply awesome!

Review by Hanne (Indsendt den 15/11/2015)

3 vare(r)

pr. side

Skriv din egen anmeldelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser .Logge ind eller registrere