You have reached the website

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo manuel kapselkaffemaskine antracit grå fra Krups®

Tryk på 15 bar sikrer en drik af høj kvalitet. Eksklusivt design. Kan tilberede alle drikke i vores sortiment. For at spare energi slukker maskinen af sig selv efter 5 minutter.

499,00 kr
499,00
  • Detaljer
  • Anmeldelser og ratings

 

Den kompakte NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo-kapselkaffemaskine har ikke bare et lækkert design – den er også nem at anvende. NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo-kapselkaffemaskinen fås i 4 farver, så den passer ind i ethvert køkken, og den måler kun 16 cm (B) x 29 cm (H) x 29 cm (L).
Du sætter bare kaffekapslen ind i maskinen, og med én enkelt bevægelse med håndtaget kan du brygge den perfekte kop kaffe.
Bryg din kaffe som en barista, og få en lækker og fløjlsblød crema på toppen – det kan du nemlig med vores kapselkaffemaskiner, der leverer et tryk på op til 15 bar. 
Vores kaffekapsler er hermetisk lukkede, så kaffen holder sig helt frisk. Det sikrer, at hver eneste kop er en aromatisk smagsoplevelse. 
Nyd over 40 lækre kreationer af varme og kolde drikke, lige fra en intens Espresso, en fyldig Grande eller en Cappuccino med lækkert skum på toppen. Eller hvad med varm chokolade, te eller kolde drikke?
Med din Piccolo-kapselkaffemaskine kan du både lave varme og kolde drikke.
Den smarte Eco-mode-funktion gør, at din NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo-kapselkaffemaskine slukker automatisk efter 5 minutters inaktivitet. Det betyder, at maskinen kan bryste sig af at have energimærke A.
Der er to års garanti på din NESCAFÉ® Dolce Gusto®-maskine.

Skriv din egen anmeldelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser .Logge ind eller registrere