You have reached the website

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Lumio Automatisk Kapselkaffemaskine hvid fra Krups®

Lumio White

Udsolgt
799,00
  • Detaljer
  • Bruger manual
  • Specifikationer
Minimalistisk design med maksimale muligheder - den automatiske NESCAFÉ® Dolce Gusto® Lumio™-kapselkaffemaskine. Det smarte design, en vandbeholder på 1 liter samt en XL-kopfunktion gør Lumio til en yderst kompakt kaffemaskine, som har meget at byde på! Lumio™ måler 37 cm (H) x 18 cm (B) x 22 cm (D).

Du sætter bare kapslen ind i maskinen, indstiller mængden med Play & Select-funktionen – så er kaffen klar! Din Lumio-kaffemaskine slukker automatisk, når den er færdig.

Bryg din kaffe som en barista, og få en lækker og fløjlsblød crema på toppen – det kan du nemlig med vores kapselkaffemaskiner, der leverer et tryk på op til 15 bar.

Vores kaffekapsler er hermetisk lukkede, så kaffen holder sig helt frisk. Det sikrer, at hver eneste kop er en aromatisk smagsoplevelse.

Nyd over 40 lækre kreationer af varme og kolde drikke, lige fra en intens Espresso, en fyldig Grande eller en Cappuccino med lækkert skum på toppen. Eller hvad med varm chokolade, te eller kolde drikke?

Med din Lumio-kapselkaffemaskine kan du både lave varme og kolde drikke.

Den smarte Eco-mode-funktion gør, at din NESCAFÉ® Dolce Gusto® Lumio-kapselkaffemaskine slukker automatisk efter 5 minutters inaktivitet. Det betyder, at maskinen kan bryste sig af at have energimærke A.

Der er to års garanti på din NESCAFÉ® Dolce Gusto®-maskine.

Maskinens producent Krups
Machine Label for Manuals Page Lumio
Vandtankens kapacitet 1.0 l
Kapselspand Nej
Kapselholder Nej
Forkromet doseringsarm Nej
Stålbakke Nej
LCD skærm Nej
Mekanisk doseringsarm Nej
Rulleknap Nej
Maskinens vægt ~2.5 kg
Maskinens watt 1500 W
Volt 230 V, 50 Hz
Maskinens garanti 2 år