You have reached the website

Genio S Touch: NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapselmaskine | Lær den at kende

Genio S Touch automatisk antracit kapselmaskine er den seneste version af den moderne Genio S kaffemaskine fra NESCAFÉ® Dolce Gusto®. Den tilbyder alle Plus-modellens funktioner samt også en intuitiv touchskærm til betjening. Det er den eneste version med et chic metaludseende.

Udsolgt
799,00
  • Detaljer
  • Bruger manual
  • Specifikationer
Vores NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S Touch automatisk antracit kapselmaskine er premiummodellen af Genio S: det er den eneste, der kan betjenes via touchskærm. Dermed er dine indstillinger til forberedelsen endnu mere intuitive og komfortable. Derudover har Genio S Touch et stilfuldt metaludseende af høj kvalitet. Den moderne kaffemaskine med en let at fylde og rengøre 0,8 liters vandtank er iøjnefaldende. Naturligvis er dimensionerne lige så kompakte og derfor ekstra pladsbesparende som de andre versioner.

Alle funktioner fra de andre modeller er også integreret, fra Espresso Boost-tilstand til valg af temperatur i flere trin: begge er en del af Genio S Touch Automatisk Antracit Kapselmaskine og sikrer din individuelle smag. Afkalkningsalarm, automatisk dosering og XL-funktion er også inkluderet - så intet kan gå galt med tilberedningen af din kaffe.

Ønsker du mere? Med XL-funktionen kan du nemt tilberede en ekstra stor kop kaffe.

Ekstra stilfuld, ekstra lille: Din Genio S passer ind mange steder takket være dens pladsbesparende dimensioner. Den kompakte 0,8-liters vandtank, der er let at fylde og rengøre, bidrager også til dette.

Espresso Boost-tilstand giver din espresso mulighed for at udvikle en endnu mere intens aroma under ekstraktion ved et tryk på en knap.

Med flertrins temperaturkontrol får du din kaffe, som du foretrækker at drikke den. Med indstillingen "stuetemperatur" kan du også nyde iskaffevarianter.

Forbered din yndlingskaffe endnu mere bekvemt og intuitivt via touchskærm.

Takket være op til 15 bar pumpetryk fra Genio S-modellerne får du den perfekte kaffe med en tæt, fløjlsagtig crema.

Aromaforsegling garanterer høj kvalitet og bevarer kaffens friskhed - for en fyldig og aromatisk smagsoplevelse.

Vælg mellem mere end 40 forskellige lækre varianter af høj kvalitet: Vores sortiment inkluderer intense espresso, cremet, delikate cappuccinoer, aromatiske Grande-variationer og endda varm chokolade, te og meget mere.

Med den alsidige Genio S kapselmaskine kan du ikke kun tilberede varme, men også kolde drikke.

Takket være den integrerede automatiske frakobling, når den ikke er i brug, overholder maskinen energieffektivitetsklasse A.

Drag fordel af to års garanti - så du behøver ikke at bekymre dig om din maskine.

Afkalknings-LED'en på din NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S kapselmaskine lyser, når maskinen skal afkalkes.

Maskinens producent DE'LONGHI®
Machine Label for Manuals Page Genio S Touch
Vandtankens kapacitet 0.8 l
Kapselspand Nej
Kapselholder Nej
Forkromet doseringsarm Nej
Stålbakke Nej
LCD skærm Nej
Mekanisk doseringsarm Nej
Rulleknap Nej
Maskinens vægt ~2 kg
Maskinens watt 1500 W
Volt 230 V, 50 Hz
Maskinens garanti 2 år