You have reached the website

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Eclipse Automatisk kapselkaffemaskine platinsølv fra De'Longhi®

Tryk på 15 bar sikrer en drik af høj kvalitet. Eksklusivt design. Kan tilberede alle drikke i vores sortiment. Automatisk tilberedning (= Play & Select-funktion). Slukker automatisk.

Udsolgt
1.399,00
  • Detaljer
  • Bruger manual
  • Specifikationer

 

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Eclipse er en fremragende automatisk kapselkaffemaskine med et avanceret design og en automatisk åbnemekanisme. Eclipse fås i 3 farver og måler kun 33 cm (B) x 32 cm (H) x 27 cm (D). 
Du sætter bare kapslen ind i maskinen, indstiller mængden med Play & Select-funktionen – så er kaffen klar! Din Eclipse-kaffemaskine slukker automatisk, når den er færdig.
Bryg din kaffe som en barista, og få en lækker og fløjlsblød crema på toppen – det kan du nemlig med vores kapselkaffemaskiner, der leverer et tryk på op til 15 bar.
Vores kaffekapsler er hermetisk lukkede, så kaffen holder sig helt frisk. Det sikrer, at hver eneste kop er en aromatisk smagsoplevelse. 
Nyd over 40 lækre kreationer af varme og kolde drikke, lige fra en intens Espresso, en fyldig Grande eller en Cappuccino med lækkert skum på toppen. Eller hvad med varm chokolade, te eller kolde drikke?
Med din Eclipse-kapselkaffemaskine kan du både lave varme og kolde drikke.
Den smarte Eco-mode-funktion gør, at din NESCAFÉ® Dolce Gusto® Eclipse-kapselkaffemaskine slukker automatisk efter 5 minutters inaktivitet. Det betyder, at maskinen kan bryste sig af at have energimærke A.
Der er to års garanti på din NESCAFÉ® Dolce Gusto®-maskine.
Maskinens producent DeLonghi
Vandtankens kapacitet 1.0 l
Kapselspand Ja
Kapselholder Ja
Forkromet doseringsarm Nej
Stålbakke Nej
LCD skærm Nej
Mekanisk doseringsarm Nej
Rulleknap Nej
Maskinens vægt ~3.4 kg
Maskinens watt 1500 W
Volt 230 V, 50 Hz
Maskinens garanti 2 år