You have reached the website

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Colors Automatisk Kapselkaffemaskine sort fra De'Longhi®

Colors Black

799,00 kr
799,00
  • Detaljer
  • Bruger manual
  • Anmeldelser og ratings
Den automatiske og kompakte NESCAFÉ® Dolce Gusto® Colors-kaffemaskine fås med udskifteligt cover i rød, blå og grøn. Colors er lille og smart (37 cm H x 18 cm B x 21 cm D), men har en vandbeholder på 1 liter og en XL-kopfunktion.

Du sætter bare kapslen ind i maskinen, indstiller mængden med Play & Select-funktionen – så er kaffen klar! Din Colors-kaffemaskine slukker automatisk, når den er færdig

Bryg din kaffe som en barista, og få en lækker og fløjlsblød crema på toppen – det kan du nemlig med vores kapselkaffemaskiner, der leverer et tryk på op til 15 bar.

Vores kaffekapsler er hermetisk lukkede, så kaffen holder sig helt frisk. Det sikrer, at hver eneste kop er en aromatisk smagsoplevelse.

Nyd over 30 lækre kreationer af varme og kolde drikke, lige fra en intens Espresso, en fyldig Grande eller en Cappuccino med lækkert skum på toppen. Eller hvad med varm chokolade, te eller kolde drikke?

Med din Colors-kapselkaffemaskine kan du både lave varme og kolde drikke.

Den smarte Eco-mode-funktion gør, at din NESCAFÉ® Dolce Gusto® Colors-kapselkaffemaskine slukker automatisk efter 5 minutters inaktivitet. Det betyder, at maskinen kan bryste sig af at have energimærke A.

Der er to års garanti på din NESCAFÉ® Dolce Gusto®-maskine.

Skriv din egen anmeldelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser .Logge ind eller registrere