You have reached the website

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Zoégas Mollbergs Blandning Kaffe 16 kapsler pr. Boks

Antal kopper 16

Anbefalet størrelse: 160ml
Udsolgt
47,00
Intensitet
Flavor intensity: 7 of 12.
  • Detaljer
  • Ingredienser

Gør dig klar til en klassisk kaffe med en perfekt mørk ristning. Kombinationen af Arabica-bønner fra højlandet i Kenya og en omhyggelig mørkristning giver Zoégas Mollbergs Blandning af NESCAFÉ® Dolce Gusto® kaffekapsler deres helt egen enestående karakter. Den er kraftfuld, elegant og overrasker dig med et strejf af solbær, nuancer af karamel samt en lang og fantastisk eftersmag. Zoégas Mollbergs Blandning er baseret på den historiske blandning, udviklet til Hotel Mollbergs i Helsingborg tilbage i 1903. Kom med på rejsen og nyd en velsmagende lang kop kaffe når som helst på dagen.

Produktegenskab Forkæl dig selv med denne kaffe! Zoégas Mollbergs Blandning af NESCAFÉ® Dolce Gusto® kombinerer en blød, fyldig smag med antydninger af solbær og nuancer af karamel. Styrke: 7/11
Verdensklasse premium kaffe oprindelse Særligt udvalgt af vores NESCAFÉ® Dolce Gusto® barista: en 100% Arabica-kaffe, højvoksende fra Kenya og afbalanceret med bønner fra Latinamerika. Til bæredygtig kaffe nu og i fremtiden: Med vores Grown Respectfully-program hjælper vi landmænd og deres samfund med at dyrke og beskytte disse fantastiske kaffebønner uden at ødelægge planeten.
Bryg din kaffe som en barista med denne maskine. Der leverer et tryk på op til 15 bar. Bryg din kaffe som en barista, og få en lækker og fløjlsblød crema på toppen – det kan du nemlig med denne maskine, der leverer et tryk på op til 15 bar.
Vores kaffekapsler er hermetisk lukkede, så kaffen holder sig helt frisk. 
Vores kaffekapsler er hermetisk lukkede, så kaffen holder sig helt frisk. Kapslerne er designet specifikt til NESCAFÉ® Dolce Gusto® kaffemaskiner og sikrer, at hver eneste kop er en aromatisk smagsoplevelse.
Med NESCAFÉ® Dolce Gusto® kan du nyde over 30 lækre kaffekreationer Med NESCAFÉ® Dolce Gusto® kan du nyde over 30 lækre kaffekreationer – og det er uanset hvilken type kaffe, du foretrækker. Du kan nyde en stærk Ristretto, en intens Espresso, en aromatisk Lungo, en fyldig Grande eller en Cappuccino med lækkert skum. Eller hvad med en mild Latte Macchiato, varm chokolade, te eller kolde drikke?
The NESCAFÉ® Dolce Gusto® Zoégas Mollbergs Blandning Kaffe, 16 kapsler pr. boks. Hver pakke indeholder 16 NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapsler til fremstilling af 16 kopper (160 ml) Zoégas Mollbergs Blandning.
NÆRINGSDEKLARATION per 100 g per 100 ml Portion % RI*
Energi (8kJ/g) kJ 1094 4 8
Energi (2kcal/g) kcal 267 1 2 0%
Fedt g 17,1 0 0 0%
-heraf mættede fedtsyrer g 7,6 0 0 0%
Kulhydrat g 0,2 0 0 0%
-heraf sukkerarter g 0,2 0 0 0%
Fibre (DP > 3) g 38,7 0,2 0,3
Protein g 8,1 0,1 0,1 0%
Salt g 0,01 0,00 0,01 0%


Ingredienser:

Ristet formalet kaffe

*RI - Referenceindtag for en gennemsnitlig voksen (8400 kJ/2000 kcal).