You have reached the website

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Preludio intenso Kaffe 16 kapsler pr. Boks

Antal kopper 16

47,00 kr
47,00
Intensitet
Flavor intensity: 8 of 12.
  • Detaljer
  • Anmeldelser og ratings

Prøv NESCAFÉ® Dolce Gusto®Preludio intenso. Dette er den første NESCAFÉ® Dolce Gusto® XL-kop på hele 300 ml! Kaffen har en intensitet på 8 ud af 11. Preludio intenso er på alle måder lavet specielt til den store kop størrelse – ikke kun gennem valget af kaffebønner, men også gennem ristningen og malingen af kaffebønnerne, så Preludio intenso får den helt rigtige smag og balance. Den bløde smag gør kaffen utroligt behagelig at drikke. Prøv med lidt mælk – så bliver den endnu mere silkeblød. Den perfekte måde at starte dagen på.

Vores dygtige kaffeudviklere har med denne mellemristning lavet en kaffe uden bitterhed eller aciditet, men med en lækker frugtighed

Preludio Intenso giver espresso kvalitet og intensitet i én stor kop (300ml) og har en intensitet på 8 ud af 11

Preludio intenso er lavet på 100% premium Arabica-bønner fra Syd- og Centralamerika.
Bryg din kaffe som en barista, og få en lækker og fløjlsblød crema på toppen – det kan du nemlig med denne maskine, der leverer et tryk på op til 15 bar.
Vores kaffekapsler er hermetisk lukkede, så kaffen holder sig helt frisk. Kapslerne er designet specifikt til NESCAFÉ® Dolce Gusto® kaffemaskiner og sikrer, at hver eneste kop er en aromatisk smagsoplevelse.
Med NESCAFÉ® Dolce Gusto® kan du nyde over 30 lækre kaffekreationer – og det er uanset hvilken type kaffe, du foretrækker. Du kan nyde en stærk Ristretto, en intens Espresso, en aromatisk Lungo, en fyldig Grande eller en Cappuccino med lækkert skum. Eller hvad med en mild Latte Macchiato, varm chokolade, te eller kolde drikke?
Æsken indeholder 16 kaffekapsler, der er designet til NESCAFÉ® Dolce Gusto®-maskiner, så du kan brygge 16 kopper Preludio intenso.

Skriv din egen anmeldelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser .Logge ind eller registrere