You have reached the website

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Colombia Sierra Nevada Lungo økologisk kaffe; 12 kaffekapsler pr. boks

Antal kopper 12

Udsolgt
47,00
Intensitet
Flavor intensity: 6 of 12.
  • Detaljer
Produktegenskab COLOMBIA Sierra Nevada er en raffineret lungo med noter af sød karamel og nødder. Kaffe bønnerne dyrkes på de stejle bakker i Sierra Nevada bjergene, hjemstedet for det indfødte Tayrona-samfund. Jorden betragtet som værende hellig, hvilket betyder at den ikke har været udsat for kemikalier igennem århundereder, derfor er området perfekt til økologisk landbrug.
Verdensklasse premium kaffe oprindelse 100% økologisk og 'single origin' arabica kaffebønner. Dyrket udfra landbrugstraditioner, som er gået i arv i mange generationer af den colombianske Tayrona stamme. På de stejle skråninger og i det varierede klima i de colombianske Sierra Nevada bjerge, er denne 100% økologiske arabica kaffe dyrket. Kaffen er dyrket udfra landbrugstraditioner, som er gået i arv i mange generationer af den colombianske Tayrona stamme. Den helt særlige aromatiske signatur kaffe leverer en delikat, mellemristet, økologisk & 'Single Origin' Lungo. Vi håber du vil nyde denne økologiske lungo.
Bryg din kaffe som en barista med denne maskine. Der leverer et tryk på op til 15 bar. Bryg din kaffe som en barista, og få en lækker og fløjlsblød crema på toppen – det kan du nemlig med denne maskine, der leverer et tryk på op til 15 bar.
Vores kaffekapsler er hermetisk lukkede, så kaffen holder sig helt frisk. Vores kaffekapsler er hermetisk lukkede, så kaffen holder sig helt frisk. Kapslerne er designet specifikt til NESCAFÉ® Dolce Gusto® kaffemaskiner og sikrer, at hver eneste kop er en aromatisk smagsoplevelse.
Sæt kapsel i maskinen Du sætter bare din Espresso-kaffekapsel ind i din NESCAFÉ® Dolce Gusto®-maskine. Så er din kaffe klar på et øjeblik.
Med NESCAFÉ® Dolce Gusto® kan du nyde over 30 lækre kaffekreationer Med NESCAFÉ® Dolce Gusto® kan du nyde over 30 lækre kaffekreationer – og det er uanset hvilken type kaffe, du foretrækker. Du kan nyde en stærk Ristretto, en intens Espresso, en aromatisk Lungo, en fyldig Grande eller en Cappuccino med lækkert skum. Eller hvad med en mild Latte Macchiato, varm chokolade, te eller kolde drikke?
The NESCAFÉ® Dolce Gusto® Colombia Sierra Nevada Lungo økologisk kaffe, 12 kapsler pr. boks. Denne æske indeholder 12 kaffekapsler, der er designet til NESCAFÉ® Dolce Gusto®-maskiner, så du kan brygge 12 kopper økologisk og 'Single Origin' 120 ml Colombia Sierra Nevada Lungo.
NUTRITION INFORMATION Unit Per 100 g Per 100 ml serving* % GDA
Caffè Lungo g as sold
Energy (with fibers 8kJ/g)) kJ 1094 7 8
Energy (with fibers 2kcal/g) kcal 267 2 2 <1%
Fat g 17,1 <0,1 <0,1 <1%
of which: saturates g 7,6 <0,1 <0,1 <1%
Available Carbohydrates g 0,2 <0,1 <0,1 <1%
of which: sugars g 0,2 <0,1 <0,1 <1%
Fibre (DP > 3) g 38,7 0,3 0,3
Protein g 8,1 0,1 0,1 <1%
Salt g 0,01 0,01 0,01 <1%


Ingredients

Roast & Ground coffee

*Reference intake of an average adult (8 400 kJ/2 000 kcal)