You have reached the website

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Grande Intenso Morning Blend Kaffe 16 kapsler pr. Boks

Antal kopper 16

Udsolgt
47,00
Intensitet
Flavor intensity: 8 of 12.
  • Detaljer

Prøv NESCAFÉ® Dolce Gusto®Grande Intenso Morning Blend. Dette er den første NESCAFÉ® Dolce Gusto® XL-kop på hele 300 ml! Kaffen har en intensitet på 8 ud af 11. Grande Intenso Morning Blend er på alle måder lavet specielt til den store kop størrelse – ikke kun gennem valget af kaffebønner, men også gennem ristningen og malingen af kaffebønnerne, så Grande Intenso Morning Blend får den helt rigtige smag og balance. Den bløde smag gør kaffen utroligt behagelig at drikke. Prøv med lidt mælk – så bliver den endnu mere silkeblød. Den perfekte måde at starte dagen på.

Vores dygtige kaffeudviklere har med denne mellemristning lavet en kaffe uden bitterhed eller aciditet, men med en lækker frugtighed

Produktegenskab Grande Intenso Morning Blend giver espresso kvalitet og intensitet i én stor kop (300ml) og har en intensitet på 8 ud af 11

Verdensklasse premium kaffe oprindelse Grande Intenso Morning Blend er lavet på 100% premium Arabica-bønner fra Syd- og Centralamerika.
Bryg din kaffe som en barista med denne maskine. Der leverer et tryk på op til 15 bar. Bryg din kaffe som en barista, og få en lækker og fløjlsblød crema på toppen – det kan du nemlig med denne maskine, der leverer et tryk på op til 15 bar.
Vores kaffekapsler er hermetisk lukkede, så kaffen holder sig helt frisk. Vores kaffekapsler er hermetisk lukkede, så kaffen holder sig helt frisk. Kapslerne er designet specifikt til NESCAFÉ® Dolce Gusto® kaffemaskiner og sikrer, at hver eneste kop er en aromatisk smagsoplevelse.
Med NESCAFÉ® Dolce Gusto® kan du nyde over 30 lækre kaffekreationer Med NESCAFÉ® Dolce Gusto® kan du nyde over 30 lækre kaffekreationer – og det er uanset hvilken type kaffe, du foretrækker. Du kan nyde en stærk Ristretto, en intens Espresso, en aromatisk Lungo, en fyldig Grande eller en Cappuccino med lækkert skum. Eller hvad med en mild Latte Macchiato, varm chokolade, te eller kolde drikke?
The NESCAFÉ® Dolce Gusto® Grande Intenso Morning Blend Kaffe, 16 kapsler pr. boks. Æsken indeholder 16 kaffekapsler, der er designet til NESCAFÉ® Dolce Gusto®-maskiner, så du kan brygge 16 kopper Grande Intenso Morning Blend.