You have reached the website

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Café au Lait Intenso Kaffe 16 kapsler pr. Boks

Antal kopper 16

47,00
  • Detaljer

Den ekstraordinære smag, der leder tankerne hen på friskristede bønner, er tempereret af mælkens fylde. Vores kaffeeksperter har blandet robusta kaffe fra Sydasien med den rigtige mængde af sødmælk, for at nedtone bitterhed og bringe en fyldig og rund smag til kaffen, samtidig med at kaffebønnes karakter bevares.

En fyldig 100 % Arabica-kaffe, der bedst serveres i et krus (på 200 ml).
Intensitet 5 af 9
Den intense og rene Robusta-kaffe møder lækker, cremet mælk og giver en harmonisk og velafbalanceret kaffe med karamelnoter, undertoner af ristet korn og en dejlig, rund krop.
Bryg din kaffe som en barista, og få en lækker og fløjlsblød crema på toppen – det kan du nemlig med denne maskine, der leverer et tryk på op til 15 bar.
Vores kaffekapsler er hermetisk lukkede, så kaffen holder sig helt frisk. Kapslerne er designet specifikt til NESCAFÉ® Dolce Gusto® kaffemaskiner og sikrer, at hver eneste kop er en aromatisk smagsoplevelse.
Med NESCAFÉ® Dolce Gusto® kan du nyde over 30 lækre kaffekreationer – og det er uanset hvilken type kaffe, du foretrækker. Du kan nyde en stærk Ristretto, en intens Espresso, en aromatisk Lungo, en fyldig Grande eller en Cappuccino med lækkert skum. Eller hvad med en mild Latte Macchiato, varm chokolade, te eller kolde drikke?
Æsken indeholder 16 kaffekapsler, der er designet til NESCAFÉ® Dolce Gusto®-maskiner, så du kan brygge 16 kopper Café au Lait Intenso.