You have reached the website

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima Manuel Kapselkaffemaskine hvid De'Longhi®

Infinissima White

Udsolgt
799,00
  • Detaljer
  • Bruger manual
  • Specifikationer
Minimalistisk design med maksimale muligheder med den manuelle NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima™ kapselkaffemaskine. Det smarte design, en vandbeholder på 1,2 liter samt den elegante smalle bredde gør Infinissima til en yderst elegant kaffemaskine, som har meget at byde på! Infinissima™ måler 15 cm (B) x 37 cm (H) x 28 cm (D).

Du sætter bare kaffekapslen ind i maskinen og starter kaffen ved at sætte håndtaget på varm eller kold (rød/blå). Hvis det skal være så nemt som muligt, følger du bare vejledningen på kapslen i fht vandmængde. – så er kaffen klar. Din Infinissima™-kaffemaskine slukker automatisk, når den er færdig.

Bryg din kaffe som en barista, og få en lækker og fløjlsblød crema på toppen – det kan du nemlig med vores kapselkaffemaskiner, der leverer et tryk på op til 15 bar.

Vores kaffekapsler er hermetisk lukkede, så kaffen holder sig helt frisk. Det sikrer, at hver eneste kop er en aromatisk smagsoplevelse.

Nyd over 40 lækre kreationer af varme og kolde drikke, lige fra en intens Espresso, en fyldig Grande eller en Cappuccino med lækkert skum på toppen. Eller hvad med varm chokolade, te eller kolde drikke?

Med din Infinissima kapselkaffemaskine kan du både lave varme og kolde drikke.

Den smarte Eco-mode-funktion gør, at din NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima kapselkaffemaskine slukker automatisk efter 5 minutters inaktivitet. Det betyder, at maskinen kan bryste sig af at have energimærke A+.

Der er to års garanti på din NESCAFÉ® Dolce Gusto®-maskine

Maskinens producent DeLonghi
Machine Label for Manuals Page Infinissima
Vandtankens kapacitet 1.2 l
Kapselspand Nej
Kapselholder Nej
Forkromet doseringsarm Nej
Stålbakke Nej
LCD skærm Nej
Mekanisk doseringsarm Ja
Rulleknap Lever
Maskinens vægt ~2.65 kg
Maskinens watt 1500 W
Volt 230 V, 50 Hz
Maskinens garanti 2 år