Loading...
Loading...
 
Back

OPDAG

INFINISSIMA TOUCH GRÅ

Infinissima Touch Grå

Kaffemaskine

INFINISSIMA TOUCH GRÅ

Automatisk | Grå | 220V

Nyd din yndlingskaffe fra kaffebaren med den nye automatiske NESCAFÉ® Dolce Gusto® INFINISSIMA Touch kapselmaskine. Med blot et enkelt tryk på en knap kan du brygge over 35 kreative blandinger fra vores kaffebar-menu. INFINISSIMA Touch har et slankt og unikt design og er inspireret af uendelighedstegnet. Derudover kommer den med en 1,2 L vandtank, så du kan få uendeligt mange kaffeoplevelser. Er du klar til at brygge en gourmetkaffe på få sekunder? Det kan du med vores nye automatiske kapselmaskine, INFINISSIMA Touch, med højtrykssystem (op til 15 bars)!

UENDELIG KAFFEBAR-NYDELSE DERHJEMME

Er du i humør til en Cold Brew-kaffe, en lækker Latte Macchiato eller en intens Espresso? Uanset hvad du har lyst til, så kan du nyde en nemt lave og nyde en kaffe derhjemme, som var du på kaffebar, med den fantastiske, automatiske INFINISSIMA Touch kapselmaskine. Med sin avancerede, automatiserede teknologi giver denne intuitive kapselmaskine dig mulighed for at udforske vores kaffebar-menu på uendeligt mange måder.

SOFISTIKERET SIMPELHED 

Tjek alle detaljerne på din maskine

hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3
hotpoint-4
hotpoint-5
hotpoint-6
Infinissima gråInfinissima grå

LEG, VÆLG & GÅ XL

LEG, VÆLG & GÅ XL

Du skal blot stikke din valgte kapsel ind, vælge den ønskede styrke med et tryk på den intuitive touchskærm og trykke på knappen for at begynde at brygge. Vil du have en stor kaffe? Med XL-funktionen kan du nyde en ekstra stor morgenkop (op til 300 ml) med ét tryk på en knap.

Bluetooth connect

BLUETOOTH FORBINDELSE

Tilpas din kaffe fuldt ud med NESCAFÉ® Dolce Gusto®-appen, der er forbundet via Bluetooth til din maskine. Tilpas temperaturen og størrelsen på din kaffe, og planlæg brygning på forhånd, og gem dine tilpassede opskrifter til næste gang.

Espresso boost

ESPRESSO BOOST

Denne innovative teknologi forvæder kaffen før brygning, hvilket resulterer i en mere intens og koncentreret espresso, når du ønsker det.

Delikat kaffe

DELIKAT BRYG

Du skal blot indsætte din valgte kapsel, vælge den ønskede størrelse med størrelsesvælgeren og drej håndtaget for at begynde brygningen. Vil du have en stor kaffe? Med sin XL-funktion kan du nyde en ekstra stor morgenkop (op til 300 ml) med et tryk på en knap.

Intet rod, ingen problemer

INTET ROD, INGEN PROGLEMER

Livet kræver meget arbejde - det skal din kaffe ikke. Med din automatiske INFINISSIMA Touch, forbliver kaffegrumsen i kapslen, så din kaffe er ren.

Ekstre stor vandtank

EKSTRA STOR VANDTANK

Det er let at fjerne vandtanken, så du kan lave flere af de drikke, du elsker, mellem genopfyldningerne.

Varm eller kold

VARM ELLER KOLD? BEGGE DELE

Med din automatiske INFINISSIMA Touch kapselmaskine kan du tilberede al den kaffe, du elsker, inklusive is-cappuccino, vores nye cold brew kaffe og endnu mere. Gå på opdagelse i vores kaffebar-menu, der tilbyder over 35 kreative blandinger.

Højtryckssystem

HØJT TRYK

Vores højtrykssystem, leverer op til 15 bar, lader dig udtrække alle aromaerne og toppe din kaffe af med en tyk fløjlsblød crema.

Descaling alert

AFKALKINGSADVARSEL

Er du i tvivl om, hvornår det er tid til at afkalke din kapselmaskine? Bare rolig, INFINISSIMA Touch vil fortælle dig, når den skal afkalkes. Perfekte kaffedrikke som standard.

Varm eller kold

1 MIN ECO MODE

Din automatiske INFINISSIMA Touch har eco mode-funktionen, som automatisk slukker for maskinen efter et minuts inaktivitet for at spare energi (A+ bedømmelse i energiforbrug).

Koldt eller varmt Varm & kold alsidig

Din Mini Me kapselmaskine er så alsidig, at du også kan tilberede lækre kolde drikke helt nemt.

system Automatisk

Den kompakte og automatiske NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me kapselmaskine, med sit moderne design, vil matche din egen unikke stil. Fås i 4 farver, Mini Me er kun 16cm (B) x 31cm (H) x 24cm (D).

Eco mode ECO-MODE

En bekvem eco-mode funktion, der slukker din NESCAFÉ® Dolce Gusto® Melody 3 kapselmaskine automatisk, efter den ikke har været i brug i 5 minutter. Dette giver maskinen A-bedømmelse i energiforbrug.

15 bar Højtrykssystem

Skab professionel kvalitetskaffe med en tyk fløjlsblød crema, takket være maskinens højtrykssystem (op til 15 bar).

TRÆD ET SKRIDT TILBAGE OG BEUNDR DEN

Er du klar til lidt magi? Tryk på den intuitive touchskærm, og lad den automatiske INFINISSIMA Touch's højteknologiske system brygge din yndlingskaffe fra kaffebaren – hver dag.

Vægt

2,6 kg

Højde

37,2 cm

Maskinleverandør

Delonghi®

Watts

1500 W

Vandtank

1,2 L

Lad os blive tekniske

Tjek alle detaljerne på din maskine

Jeg vil gerne vide mere om denne maskine

Længde

15,5 cm

Dybde

28,5 cm

Dosisjustering

Håndtag

Spænding

220 V

Maskingaranti

2 år