Loading...
Loading...
 
Coconut Flat White
SPÆNDENDE OG EKSOTISK
Når du først har oplevet denne fyldige latte med et tropisk touch, vil du blive overrasket over, at den faktisk er laktosefri. Nyd en ny type latte med masser af smag, som kan laves på blot få sekunder derhjemme.
Flat White

HAR DU LYST TIL AT SMAGE EN NY TYPE LATTE?

En eksotisk og skummende tilføjelse til vores plantebaserede udvalg af caffe latte! Hvis du gerne vil spice din latte-oplevelse op, behøver du ikke lede længere – vores Coconut Flat White er det, du mangler. Den er plantebaseret og fuld af smag – intet mindre. Prøv vores Coconut Flat White og tag en smuttur til de tropiske lande på alle tidspunkter på dagen.
hotpoint-2
hotpoint-1

KVALITET I HJERTET AF KAFFEN

I hjertet af vores Coconut Flat White finder du en blanding af sydasiatiske kaffebønner. Med vores Grown Respectfully-program hjælper vi landmænd og deres lokalsamfund med at dyrke disse fantastiske kaffebønner på en ansvarlig måde ved at sikre, at de får en fair indkomst, samtidig med at vi passer ordentligt på vores planet.

Kaffe kortKaffe kort
Kaffeplantage

Brasilien

Meget lav surhedsgrad, Sødme & Nødder

Disse Robusta- og Arabica-bønner med oprindelse fra kystområder til vestlige egne vil overraske dig med deres fyldige og frugtagtige noter.

Plantage Colombia

Colombia

Delikat | Afbalanceret

Denne økologiske kaffe, dyrket i det oprindelige Tayrona-samfunds hellige land, har en fin frugtagtig, syrlig og afbalanceret smag. Prøv den med vores Lungo Colombia.

Back