Loading...
Loading...
 
Peru Espresso
CAJAMERA-REGIONENS LEVENDE LANDSKAB
Helt oppe i de livlige bjerglandskaber i Cajamarca-regionen i Peru gror og dyrkes en exceptionel Arabica-kaffebønne efter Minka-folkets tradition. Nyd den kraftfulde smag fra denne unikke kaffebønne fra Cajamarca-regionen med aromaer af træ, lakrids og et fint strejf af lyserød peber. Tag en tår og oplev dens behagelige surhedsgrad og noter af solbærknopper.
Lungo

DYRKET EFTER
MINKA-FOLKETS TRADITION

Minka-folkets tradition i Cajamarca er baseret på en filosofi om gensidig hjælp og respekt. Vores økologiske kaffe bliver dyrket i hjertet af denne region, hvilket giver den en behagelig smag af naturen, som kan nydes i hver tår, uanset om det er tidligt om morgenen alene eller om eftermiddagen i selskab med vennerne.
hotpoint-2
hotpoint-1

EXCEPTIONEL KAFFE AF HØJ KVALITET

Det er de unikke klimatiske forhold og den omhu, som landmændene dyrker bønnerne med, der gør det muligt for os at kunne tilbyde denne exceptionelle kaffe af høj kvalitet. En kombination af et frodigt klima, højtliggende områder og en frugtbar jord er med til at skabe de ideelle dyrkningsforhold for denne 100 % økologiske Arabica-kaffe. Med vores Grown Respectfully-program hjælper vi landmænd og deres lokalsamfund med at dyrke disse fantastiske kaffebønner på en ansvarlig måde ved at sikre, de får en fair indkomst, samtidig med at vi passer ordentligt på vores planet.

Kaffe kortKaffe kort
Kaffeplantage

Brasilien

Meget lav surhedsgrad, Sødme & Nødder

Disse Robusta- og Arabica-bønner med oprindelse fra kystområder til vestlige egne vil overraske dig med deres fyldige og frugtagtige noter.

Plantage Colombia

Colombia

Delikat | Afbalanceret

Denne økologiske kaffe, dyrket i det oprindelige Tayrona-samfunds hellige land, har en fin frugtagtig, syrlig og afbalanceret smag. Prøv den med vores Lungo Colombia.

Back