Loading...
Loading...
 
LUNGO – KOFFEINFRI
LÆKKER OG SMAGFULD SOM ORIGINALEN
Nyd denne fyldige mellemristede kaffe i lungo-størrelse. En smagfuld og afbalanceret kaffe med diskrete ristede noter og undertoner af brombær, som toppes med en fin, silkeblød crema. Alt dette i en koffeinfri kop kaffe.
Lungo decaf

ALTID KOMPROMISLØS

En koffeinfri kaffe, ja. Men en rig kaffesmag fra første til sidste tår. Så når du har lyst til en klassisk italiensk kop kaffe efter aftensmaden, men gerne vil undgå koffein, er vores Lungo Decaffeinato det perfekte valg.
hotpoint-1
hotpoint-2

 

FREMSTILLET AF DET BEDSTE

Kun de fineste kaffebønner bliver brugt i fremstillingen af vores Lungo – og det samme gør sig gældende for vores Lungo Decaffeinato. Tag på en rejse til Brasilien og Colombia og smag 100% Arabica-kaffe. Med vores Grown Respectfully-program hjælper vi landmænd og deres lokalsamfund med at dyrke disse fantastiske kaffebønner på en ansvarlig måde ved at sikre, at de får en fair indkomst, samtidig med at vi passer ordentligt på vores planet.

OPLEV VORES INITIATIVER
Lungo decafLungo decaf
Plantage Colombia

Colombia

Delikat | Afbalanceret

Denne økologiske kaffe, dyrket i det oprindelige Tayrona-samfunds hellige land, har en fin frugtagtig, syrlig og afbalanceret smag. Prøv den med vores Lungo Colombia.

Brazil

Brasilien

Meget lav surhedsgrad, Sødme&Nødder

Disse Robusta- og Arabica-bønner med oprindelse fra kystområder til vestlige egne vil overraske dig med deres fyldige og frugtagtige noter.

Back