Loading...
Loading...
 
Zoégas Cappuccino
Smag den runde intensitet 
Dyk ned i en sky af mælkeskum, som flyder ovenpå en intens og fløjlsagtig espresso. En nydelsesfuld oplevelse med denne fyldige og kraftfulde Zoégas Cappuccino til lange kopper med aromaer af mørkristet kaffe, der fortjener at blive nydt i ro og mag.
Zoégas cappuccino

Et øjebliks intens nydelse

Hvis du er vild med den klassiske cappuccino-smag men gerne vil tilføje et ekstra energi-boost til at hjælpe dig igennem dagen, så er Zoégas Cappuccino det helt rette valg. Med sine intense og kraftfulde aromaer gør denne kaffe til store kopper din kaffeoplevelse endnu mere nydelsesfuld.
hotpoint-2
hotpoint-1

En stærk blanding af tre kontinenter

Vores kaffeeksperter har kombineret premium kaffebønner fra Sydamerika, Afrika og Sydøstasien for at udvikle en kraftfuld espresso-blanding. Vi støtter en bæredygtig produktion af kaffe både nu og i fremtiden. Med vores Grown Respectfully-program hjælper vi landmænd og deres lokalsamfund med at dyrke og beskytte disse fantastiske kaffebønner, samtidig med at vi passer ordentligt på vores planet.

Kaffe kortKaffe kort
Kaffeplantage

Brasilien

Meget lav surhedsgrad, Sødme & Nødder

Disse Robusta- og Arabica-bønner med oprindelse fra kystområder til vestlige egne vil overraske dig med deres fyldige og frugtagtige noter.

Plantage Colombia

Colombia

Delikat | Afbalanceret

Denne økologiske kaffe, dyrket i det oprindelige Tayrona-samfunds hellige land, har en fin frugtagtig, syrlig og afbalanceret smag. Prøv den med vores Lungo Colombia.

Back