Loading...
Loading...
 
Grande Intenso Morning Blend
YDERST RUND OG NYDELSESFULD
Nyd dens intense aromaer med strejf af levende og frugtagtive noter af vin, som er afbalanceret med diskrete og søde noter af korn og chokolade – en kombination, der giver en stærk men alligevel rund og nydelsesfyld kaffe helt indtil sidste tår. Hvis du tilføjer lidt mælk, vil dens styrke blive dæmpet men dens fulde kaffeagtige karakter holdes intakt.
Stor kopp sort kaffe

GODE MORGENER STARTER INTENST

Kom ud af sengen, og bliv klar til dagen som aldrig før med vores Americano Bold Morning. En stærk og kraftfuld kaffe til lange kopper, som vil give dig energi til hele dagen. Morgenerne kan bare komme an!
hotpoint-2
hotpoint-1

ENESTÅENDE KAFFE, ENESTÅENDE OPRINDELSER

En blanding af 100 % Arabica-kaffebønner, der kommer lige fra Sydamerika til Centralamerika, og som giver masser af levende noter. Med vores Grown Respectfully-program hjælper vi landmænd og deres lokalsamfund med at dyrke disse kaffebønner af høj kvalitet på en ansvarlig måde ved at sikre, at de får en fair indkomst, samtidig med at vi passer ordentligt på vores planet.

Lungo origins Lungo origins
Kaffeplantage

Brasilien

Meget lav surhedsgrad, Sødme & Nødder

Disse Robusta- og Arabica-bønner med oprindelse fra kystområder til vestlige egne vil overraske dig med deres fyldige og frugtagtige noter.

Plantage Colombia

Colombia

Delikat | Afbalanceret

Denne økologiske kaffe, dyrket i det oprindelige Tayrona-samfunds hellige land, har en fin frugtagtig, syrlig og afbalanceret smag. Prøv den med vores Lungo Colombia.

Back