Loading...
Loading...
 
Lungo
LANG ER IKKE ENSBETYDENDE MED FLAD
Lungo betyder "lang kaffe" på italiensk. For dig betyder det endnu mere tid til at nyde denne bemærkelsesværdigt afbalancerede kaffe med ristede noter og undertoner af solbær. Nyd denne store kop kaffe for en sand kaffeoplevelse.
Lungo

FÅ ØJEBLIKKET TIL AT VARE LÆNGERE

Hvis du kan lide at sætte farten ned og forkæle dig selv, er denne kaffe din perfekte ledsager. Lungo har den ideelle størrelse til din morgenrutine eller når som helst du vil slappe af og nyde din kaffe i lidt længere tid.
hotpoint-2
hotpoint-1

EN REJSE I VERDENSKLASSE

Brasilien, Colombia og Etiopien – tre Arabica-bønner i verdensklasse, der lader dig rejse gennem de allermest kendte kaffelande. En enestående kafferejse, ikke sandt? Med vores Grown Respectfully-program hjælper vi både med at forbedre levevilkårene for landmænd og deres lokalsamfund og med at forbedre produktiviteten fra deres afgrøder, uden det har en negativ indvirkning på vores planet.

kaffekortkaffekort
Kaffeplantage

Brasilien

Meget lav surhedsgrad, Sødme & Nødder

Disse Robusta- og Arabica-bønner med oprindelse fra kystområder til vestlige egne vil overraske dig med deres fyldige og frugtagtige noter.

Plantage Colombia

Colombia

Delikat | Afbalanceret

Denne økologiske kaffe, dyrket i det oprindelige Tayrona-samfunds hellige land, har en fin frugtagtig, syrlig og afbalanceret smag. Prøv den med vores Lungo Colombia.

Back