Loading...
Loading...
 
Colombia Lungo
FRISKRISTET KAFFE
Helt oppe ved de stejle bjergskråninger og det varierende klima i Sierra Nevada-bjergene bor Tayrona-stammens efterkommere. Denne unikke, økologiske kaffe dyrkes i disse hellige landområder efter de traditionelle vaner og traditioner. Du vil elske dens karakteristiske, aromatiske særpræg med noter af ristede mandler, muskat og byg.
Colombia Sierra Nevada

RENDYRKET KREATIVITET

Kunstnerisk kreativitet var en vigtig del af Tayrona-stammen og du kan smage energien fra denne kreativitet i denne fine og intense økologiske kaffe, som stammer fra deres helt eget land. Er du klar til et rendyrket mesterværk, som kan nydes alle tidspunkter på dagen?
hotpoint-2
hotpoint-1

EN REJSE TIL DET HELLIGE LAND

TAYRONA-STAMMENS LAND

Det er i disse fædrene landområder, at vores 100 % økologiske Arabica-bønner bliver dyrket og udvikler deres karakteristiske aromaer. Med vores Grown Respectfully-program hjælper vi landmænd og deres lokalsamfund med at dyrke disse fantatsiske kaffebønner på en ansvarlig måde ved at sikre, de får en fair indkomst, samtidig med at vi passer ordentligt på vores planet.

kaffe kortkaffe kort
Kaffeplantage

Brasilien

Meget lav surhedsgrad, Sødme & Nødder

Disse Robusta- og Arabica-bønner med oprindelse fra kystområder til vestlige egne vil overraske dig med deres fyldige og frugtagtige noter.

Plantage Colombia

Colombia

Delikat | Afbalanceret

Denne økologiske kaffe, dyrket i det oprindelige Tayrona-samfunds hellige land, har en fin frugtagtig, syrlig og afbalanceret smag. Prøv den med vores Lungo Colombia.

Back