Loading...
Loading...
 
Cold Brew
JÆVN OG FORFRISKENDE
Takket være vores kaffemaskines unikke koldbrygnings-funktion garanterer vi dig en jævn og iset kop, hver gang. Nyd en forfriskende kop kaffe, som er afrundet med fine noter af karamel og ristet cikorie. Aldrig bitter, bare endnu bedre.
Cold brew

TRENDY OG LET

Når vejret er for varmt til en dampende kop kaffe, vil du formentlig have mere lyst til en kold kaffe til morgenmaden eller eftermiddagspausen. Med Nescafé Dolce Gusto Cold Brew behøver du ikke være barista for at få den lækre kop kaffe, du har lyst til. Den har en let og jævn smag og er på mode for mange kaffeelskere. Hvad siger du til at hoppe med på moden?
pi
hotpoint-2
hotpoint-1

KVALITET, DER KOMMER HELT FRA BRASILIEN

Det er kun med perfekte kaffebønner, man kan lave den perfekte koldbryggede kaffe, og netop derfor har vi valgt de fyldige og frugtagtige Arabica-bønner. Med vores Grown Respectfully-program hjælper vi både med at forbedre levevilkårene for landmænd og deres lokalsamfund og med at forbedre produktiviteten fra deres afgrøder, uden det har en negativ indvirkning på vores planet.

kaffe kort kaffe kort
Kaffeplantage

Brasilien

Meget lav surhedsgrad, Sødme & Nødder

Disse Robusta- og Arabica-bønner med oprindelse fra kystområder til vestlige egne vil overraske dig med deres fyldige og frugtagtige noter.

Plantage Colombia

Colombia

Delikat | Afbalanceret

Denne økologiske kaffe, dyrket i det oprindelige Tayrona-samfunds hellige land, har en fin frugtagtig, syrlig og afbalanceret smag. Prøv den med vores Lungo Colombia.

Back