System - Configuration - NDG Theme - Browser Support Messages - Unsupported Browser Message

Du befinder dig i øjeblikket på mobil-versionen af vores site. Tøv ikke med at besøge desktop-versionen, for at få den fulde oplevelse.

Du befinder dig i øjeblikket på mobil-versionen af vores site. Tøv ikke med at besøge desktop-versionen, for at få den fulde oplevelse.

You have reached the website

Vilkår & Betingelser

KAMPAGNEINFORMATION

Få 250 kr. tilbage i rabat, ved køb af udvalgte automatiske NESCAFÉ® Dolce Gusto® maskiner i perioden 1. november 2016 til og med 31. januar 2017. Du indløser rabatten ved at registrere dit køb på dolce- gusto.dk/cashback senest den 14. februar 2017. Når du har registreret dit køb, bliver rabatten indsat på din bankkonto inden for 15 arbejdsdage og dine oplysninger vil blive slettet efter udbetaling.

SÅDAN FÅR DU RABATTEN

Du skal gå ind på dolce-gusto.dk/cashback og registrere dit køb senest den 14. februar 2017. Udfyld formularen, kontaktoplysninger og oplysninger om købet, og overfør et billede af kvitteringen (hele kvitteringen skal være tydelig og læsbar).

VILKÅR OG BETINGELSER

  • Tilbuddet gælder eksklusivt for NESCAFÉ® Dolce Gusto® maskinerne Eclipse, Movenza, Drop, Stelia, Genio, Genio II, Genio II MINI / MINI LTD og Genio Fiorucci købt i kampagneperioden, der løber fra 1. november 2016 til 31. januar 2017.
  • Tilbuddet omfatter overførsel af kampagnerabatten (250 kr.) til din bankkonto ved køb af en NESCAFÉ® Dolce Gusto® maskine i kampagneperioden. (Købet skal registreres på dolce-gusto.dk/cashback senest den 14. februar 2017. Når du registrerer dit køb, accepterer du NESCAFÉ® Dolce Gusto®s fortrolighedspolitik (kan læses på www.dolce-gusto.dk).
  • Tilbuddet kan ikke kombineres med andre kampagner, tilbud eller rabatter fra NESCAFÉ® Dolce Gusto®, og der udbetales kun ét rabatbeløb pr. produkt omfattet af kampagnen.
  • NESCAFÉ® Dolce Gusto® kan udbede sig, at en kopi af kvitteringen fremsendes som bevis på køb af en NESCAFÉ® Dolce Gusto® maskine. Hvis kvitteringen ikke fremsendes, er NESCAFÉ® Dolce Gusto® ikke forpligtet til at overføre beløbet. Husk at gemme kvitteringen, indtil du har fået rabatten udbetalt.
  • Beløbet overføres til din bankkonto og vil være til rådighed inden for 15 arbejdsdage efter at alt gyldig dokumentation er modtaget og godkendt af NESCAFÉ® Dolce Gusto®.
  • Der kan kun opnås én rabatudbetaling pr. person i kampagneperioden.
  • Der ydes ikke rabat, hvis et kampagneprodukt returneres og ikke ombyttes til et andet produkt omfattet af kampagnen. Hvis udbetaling af rabatten allerede er sket under ovennævnte omstændigheder, forbeholder NESCAFÉ® Dolce Gusto® sig retten til at kræve rabatten tilbagebetalt ved bankoverførsel.
  • Tilbuddet omfatter NESCAFÉ® Dolce Gusto® maskiner købt i Danmark.
  • På dolce-gusto.dk/cashback eller ved kontakt til NESCAFÉ® Dolce Gusto® kundeservice kan du få yderligere oplysninger om kampagnen.

 

Tilbake