You have reached the website

Tilbage til Bæredygtighed

Resultater

Vi sigter hele tiden efter at blive bedre og være mere ansvarlige i hvert trin af kaffe-kæden. Her kan du lære mere om vores resultater og forbedringer fra 2006. Du kan også lære mere om vores nye kapsel fabrik i Tyskland

NESCAFÉ® Dolce Gusto® livscyklus evaluering

Life Cycle Assesment (LCA) er en international, anerkendt metode, der gør det muligt for os at vurdere den potentielle miljøbelastning af et produkt igennem hele dets livcyklus – fra indkøb af materialer til afskaffelse af produktet når det har udtjent sit formål – og hjælper os med at identificere områder, som kan forbedres. Her kan du lære mere om de resultater vi har opnået på baggrund af vores initiativer for at blive mere ansvarlige i hvert trin af kaffe-kæden.

Vi anvender jævnligt LCA til at overvåge miljøvirkningerne af NESCAFÉ® Dolce Gusto® systemet, ved hjælp af modeller, som er baseret på at lave en kop kaffe to gange om dagen. Disse oplysninger hjælper os med at vurdere vores miljøpåvirkning i hvert trin i processen og identificere områder for forbedringer. LCA udført for det tyske marked viser emissionerne af drivhusgasser i alle faser af vores proces.

Carbon Footprint
 
Improvement

Desuden viser LCA, at vores udvikling af Melody maskinen drastisk har forbedret dets miljømæssige egenskaber (for 120 ml kop i forhold til den første model, som blev lanceret i 2006) takket være den nye øko-funktion.

 

NESCAFÉ® Dolce Gusto Schwerin fabrikken

Tyskland er Nestlés fjerdestørste marked i verden, og er det største marked for salg af NESCAFÉ® Dolce Gusto®. For at styrke den lokale produktion, besluttede vi at oprette en ny (kapsel) fabrik i Tyskland. Med et budget på € 220 mio. er dette projekt virksomhedens hidtil største investering i Tyskland og en af vores største investeringer i Europa nogensinde.

Beliggende i Schwerin (100 km fra Hamburg, den største europæiske havn for import af kaffe) er fabrikken selskabets tredje mest dedikeret NESCAFÉ® Dolce Gusto® lokation, efter Tutbury, UK og Girona, Spanien. Med 12 nye produktionslinjer har fabrikken være operationel siden maj 2014, og producerer omkring to milliarder kapsler om året til de tyske, skandinaviske og østeuropæiske markeder.

I selskabets fortsatte indsats for at udvikle mere bæredygtige bygninger over hele verden, har fabrikken i Schwerin til formål at opnå Gold LEED-certificering. Fabrikken forventes at skabe omkring 450 nye arbejdspladser på mellemlang sigt, og bidrage betydeligt til den lokale beskæftigelse.