You have reached the website

Giv dine NESCAFÉ® Dolce Gusto®-kapsler et nyt liv

NESCAFÉ® Dolce Gusto® tilbyder i samarbejde med TerraCycle® et gratis genanvendelsesprogram til NESCAFÉ® Dolce Gusto’s kapsler.

Kapslernes materialer vil med dette program blive separeret og genanvendt 100%: Den tilbageværende kaffe i kapslerne bliver komposteret. Plasten bliver findelt og presset ud i granulater, i tynde plader eller smeltet om og genanvendt til nye produkter såsom parkbænke eller bliver til råmateriale. Dine brugte kapsler får derved et nyt liv.

For at sende dine kapsler til Terracycle til genanvendelse, skal du gemme dine kapsler, oprette en konto på denne hjemmeside: https://www.terracycle.com/da-DK/brigades/nescafedolcegusto-dk, printe en forsendelsesmærkat og sende kapslerne til genanvendelse hos TerraCycle. Kapslerne sendes fra en af UPS´s PakkeShops.

Sådan fungerer programmet

Tilmeld dig - Gem dine kapsler - Download+Send - Genanvend

TerraCycle-point
TerraCycle-point kan indløses til gaver til vores velgørenhedspartnere eller til kontante donationer. Du modtager 10 øre pr. kapsel, som kan doneres til 100% non-profit organisationer, velgørenhedsorganisationer eller en folkeskole efter eget valg.